Vertikálne žalúzie

slavka030
22. apr 2018

Žienky, máte v domoch vertikálne žalúzie? Ste spokojne? Alebo by ste ich už nedali? Príp.aj foto mi môžte pridať. Nechcem vŕtať do okien a rozhodujem sa čo na okná. Ďakujem.

martinka4211
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
slavka030
autor
22. apr 2018

@martinka4211 je mi jasné že prepustaju svetlo, preto chcem sede alebo antracit, teda je to zatiaľ úvaha. Si s nimi spokojná?

martinka4211
22. apr 2018

@slavka030 dcera ich ma v detskej izbe, ale nespi tam este. Tam mi vyhovuju, ale v spalni a obyvacke sme uz chceli zmenu, hlavne kvoli tomu dennemu svetlu.

25daniela
22. apr 2018

Mame iba na zasklennom balkone, osvedcili sa velmi.

deti95060810
22. apr 2018

a ako ich čistíte?

25daniela
22. apr 2018

Vpodstate niako, ak vidim niekde fliacik od hmyzu, kefkou a mydlom ho vysucham, ale cele som ich este nedavala dole. Ine by to bolo v byte, v byte zaluzie pravidelne umyvam, ale to mame klasicke vertikalne.

25daniela
22. apr 2018

Klasicke horizontalne, rozmyslam nad niecim inym a uz pisem somarinky

slavka030
autor
23. apr 2018

Uvažovala som aj nad zavesmi, ale tie by boli super do obývačky , spálne a izieb a detských. Len proste kuchyňu a obývačku mám prepojenu a predsa do kuchyne na okno nad drezom nedám zaves..

annasuchovska
25. apr 2018

@slavka030 nám bohate stačia horizontalne zaluzie, možem vrelo odporucit pána Javorceka (tel.c 0915422372). Viem, ze robí aj vertikálne zaluzie a vsetky rolety nam vsak zatial stacili klasicke

sis789
27. apr 2018
Používateľ sis789 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sis789.

Neviem či sú vertikálne žalúzie pre každého. Pred výberom je potrebné ujasniť si, o aký typ vertikálnych žalúzií máte záujem. Informácie o údržbe vám naznačia mnohé. Niektoré žalúzie umyjete saponátom, iné sú zase antistatické a odpudzujú prach. Rozmyslite si tiež, či budete miestnosť úplne zatieňovať, alebo potrebuje lamelu s vyššou priepustnosťou svetla. My sme si kúpili látkové, polo priepustné žalúzie a nie som veľmi spokojná. Sú biele čiže sa ľahko zašpinia a nedajú sa ani dobre čistiť, určite nie vyprať. Moja známa má také plastové a tie sú super, umyje ich hubkou a v izbe spravia úplnú tmu. Určite sa treba popýtať na predajni že ktoré.

slavka030
autor
27. apr 2018

@sis789 ved prave. Neviem ani či sú pre mňa. Nie som 100% presvedčená a rozhodnutá. Určite chcem zatienovat a teda uvažovala som o karlových ale nie bielych. Neviem sa rozhodnúť.

sonka1981
23. júl 2018
Používateľ sonka1981 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sonka1981.

zaujimalo by ma ako ich čistia. Možno to pekne vyzera, ale nie je to praktické.Teraz su in predokenne žaluzie a tie sa aj velmi dobre čistia.

anulienkalenka
24. aug 2018
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.

nechcete skusit radšej vonkajšie žaluzie?