Milé žienky, mamičky nepodelili by ste sa so mnou o vaše skúsenosti s vchodovými dverami do bytu? Veľa investovať nechcem, nechcem však kúpiť úplne zle. Preto ak máte dobré skúsenosti s vašimi dverami prosím napíšte mi svoj názor. Som sama žena v domácnosti a nemá mi veľmi aký muž poradiť...Budem vďačná za každý názor
Aj my potrebujeme vchodové dvere do bytu a čo sme sa boli pýtať, tak cena okolo 500eur a toľko nechceme dať .
A na ake ste sa boli pýtať ? Na nete píšu o dverách typu Sofia a pod dosť zle recenzie že to nie sú bezpečnostné dvere ..tie sú cca do 400e ale naši susedia ich majú a vravia že Ok..ale nemajú ich ešte dlho .tak neviem 🤷♀️
aj ja sa pripajam 🙂
My mame ADLO bezpecnostne
@solinkarka a koľko vás stali?
mam dvere Hi sec
zatial som spokojna/350 eur ,platili sme dovoz/
Tiež máme Hi Sec,zarubna,dvere komplet všetko,plus robota 450 eur, spokojnosť
Mozem sa ešte opýtať ako dlho máte takéto dvere? Či aj dlhodobejšie sú spoľahlivé?
len rok
My máme Adlo a nedám na ne dopustit. Majú na výber viacero odtienov povrchovej upravy, zamkov, klucov...boli síce drahsie, nase stali okolo 1200eur, ale viem, ze ked sme napr. na dovolenke, nikto sa k nam nevlame :D. Takze podla mna je to urcite dovod na investicu.
@nariva stali cez 900€ neviem uz presne
my sme vyberali tu https://www.kruzik.cz/sk/sortiment/dvere/vchodove-dvere/ su cenovo najlepšie a kvalitou velmi dobre
na kolko vyjdu take bezpečnostne vchodove dvere?
neviete podla akych parametrov vyberat vchodove dvere? Ale najlepšie asi take, aby ladili s dekoro okien, že?
take sme prave vyberali. Byvame v rodinnom dome, okna mame plastove a dvere som chcela nejake svetle, ale bezpečnostne a zaroven aby to aspon trochu ladilo s dekorom okien a garažovej brany. Aby to nebola farebná apokalypsa
či už byt, alebo dom, tak určite nejaké bezpečnostne,idealne hlinikové. Vyzeraju velmi pekne
aký tip bezpečnostných dverí sa hodí do bytu. Určite to chce niečo ine a v inom dekore, kvalite, ako dvere do domu. Vedel by niekto poradit?
ake dvere si si nakoniec vybrala? Podla čoho si sa rozhodovala?
myslite si, že maju byt vchodove dvere zladene s oknami, alebo nevadí ak maju inu farbu, dekor?
podla mna v byte nemusiš, ale v dome ano, aby to neposobilo chaoticky. A skus to trošku doladit aj s garažovou branou
@nariva Dajte si pozor na firmu Terrasec zo Sturova,ma na objednanie 2 velkosti,ale nepise ci je to rozmer len dvere,alebo aj zarubne.Mne doniesol dvere o sirke 72cm co ani sedacka neprejde,ked som ich odmietla tvrdil,ze mi to hovoril v telefone,co nie je pravda.Do poznamky na objednavke som napisala,ze sa jedna o tehlovu stavbu,vobec mi nenapisal,ze dvere ak su zamurovane a nie je tam srobovatelna zarubna,si mam bud sama vybrat,alebo ze mi bude uctovat 100E!!!!!Este ze mal normalne ,velke dvere so sebou,tak som bola nutena is dat inu farbu a chlapik dvere ani nevyspravil,co robi snad uz kazda firma,tak ma to ani nenapadlo sa spytat.Tvrdil,ze je to v podmienkach ,ktore som si potom precitala a nic take tam nebolo.Naletela som zial na dobru cenu 399€ vratane dovozu a instalacie,no vysli ma 500€.
Rovnako upozorňujem na firmu Terrasec zo Štúrova a veľmi zlé skúsenosti s touto firmou. Dvere prišli značne poškodené , napíslali, že pošlú fiksku na zatretie škrabancov, inak sú vraj dvere v poriadku a funkčné, o výmene nechceli ani počuť, a keď sme odstupili od zmluvy a dvere poslali späť tak ich neprebrali a zatajujú, sa. Riešime to cez ŠOI
Ahojte, chcela by som sa spýtať aké máte skúsenosti s dverami a celkovo s firmou TerraSec. Ďakujem 🙂
Rovnako upozornujem na firmu Terrasec. Objednala som si u nich dvere 2.8. Na stránke tvrdili ze dodaju dvere do 5tich dni. Na 5 den som im volala a tvrdili mi ze 5 dni nie je pravda (pricon to majú uvedené v obchodných podmienkach) ze mi dvere dorucia do dvoch az troch týždňov. Po 4roch týždňoch som dvere ešte stale nemala a tak som zrušila svoju objednávku. Neskor som na nich čítala len zle recenzie takze Pozor!
ahojte nedoporučujem TERRASEC po dvoch mesiacoch sa pokazil zámok musela som volať servis kedže oni to nerobia a že to potom budem reklamovať a vyhovaraju sa že bol zamok poškodeny ale ako mal otvoriť dvere ked to inak neislo .
Pripájam sa k téme tiež ma to zaujima🙂