Ahojte zeny,
dajte tipy ako mate pekne urobene pradelne kose alebo ine riesenia na odkladanie spinaveho pradla. Nieco co naozaj vyzera dobre, ze je to sucastou interieru, nie len kopa spinavych veci.
Kôš na prádlo mám skrytý vo vstavanej skrini. Ten dobre nevyzerá asi niekde 😅
Kos na prádlo vo vstavanej skrini. Aj keď preteká ako Etna na Sicílii nekole oci
Kos na prádlo v kúpeľni.
@viestta presne, schovane vbskrini, takze ked je plny, Nik to nevidi.
Akurat my mame 5 Kosov, Tri na nase farebne,nboele a cierne, jeden na detske a jeden na uteraky a utierky
Normálne mám kôš na prádlo, neruší to vôbec
Mám ich v samostatnej miestnosti s pračkou a sušičkou a koše sú tam na polici.
my mame kose na pradlo v kazdej izbe+v kupelni na uteraky a zvlast na bledu a tmavu spodnu bielizeñ (dokopy v dome 7ks), takze nepreteka nic
Zariadujes si nové bývanie? Alebo chces zmenu?Ako ma kto moznosti, ako komu vyhovuje, na to prídeš po čase užívania. Ja mam dva rovnaké kose pod umyvadlom v kúpeľni, ked uz prádlo vykúka dávam prať,alebo zatlacim hlbšie 😅
Moj sen je ...ach, v novom dome pracovna s vchodom do záhrady kde bude vonk.susiak,a práčovňa bude miestnosť na komplet všetku údržbu,so sprchacom pre kúpanie psika,umyvanie topanok,a také skladisko veskerej upratovacej techniky,a hlavne bigľajz doska rozložená nonstop😂
@lucia7933 super napad 👍👍 Popytam sa ked budeme davat robit skrine.
@domka222 davali ste si robit na mieru vramci vstavanej skrine?
I ked aj ten napad, ze hodit kos na pradlo do skrine stoji za zmienku. @liloastitch, @viestta 👍@zuzuliatko18 presne, toto by bol ideal, ze mat ich viac a nezavadzaju 👍
@mariejenka ano zariadujeme nanovo, tak rozmyslam ako napravit veci, co mi vadili v predoslej domacnosti. Vzdy mi to bije do oci, nech akokolvek pekny kupim.
Odporúčam mať viac košov - u nás máme dva - do jedného ide všetko oblečenie a do druhého len ponožky. Pri 3 chlapoch sa mi to veľmi osvedčilo.
Áno, stolár spravil skriňu a rovno dal aj kôš
@lucia7933 tiez idem toto riesit v práčovni ale chcem to výsuvné, na sposob smetny kos, ale bude tam taketo prútené, mozno aj dve.
@lenvam a teraz chcem uz aj sud 😂😁 chlap ma zabije 👍🏻🤩
Okrem práčovne dcera ma kôš v detskej, a povodne som chcela jeden v kúpeľni na poschodi, ale od toho som popustila lebo toľko pradlovych kop sa mi nechce riešit. Cestou si to odnesiem rovno kam to patrí 😁 teraz mam roky velky smetny kos curver flipbin, je perfektny, aj do vstavanej skrine by sa hodil, mozno aj viac ks vedla seba na rozne farby.
@liloastitch potom ti v skrini nesmrdi?
@pinkgirl prečo máš ponožky zvlášť? Iba sa pýtam, som zvedavá. Peries ponožky zvlášť?
@gertrudaosem nie . Prepotené prádlo napríklad z cvičenia ide rovno do práčky lebo to v koši zatuchne, a zvyšok mi nemá čo smrdieť.
@gertrudaosem lebo je nás veľa - mám 3 chlapov doma. Starší syn a muž už majú rovnako veľké ponožky a nosia aj podobné typy - klasické hladké tmavé farby, týmto systémom sa taktiež vyhnem prenosu ponožkového odéru a stratám na ponožkách (nerozpárujú sa mi zmiešaním s inou bielizňou).
No ved kos na spinave pradlo. Dizajn je na tebe. Ci ako si to myslela?