Poradte. Vcera mi suseda vravela ze susicka spolu s prackou nie je dobra. Velmi krci pradlo. Mam pracku ktora uz dosluhuje. A susicku takmer novu. Avsak zabera vela priestoru v izbe. Tak som myslela ze ju predam a kupim pracku so susickou. Aky mate nazor
Ani poriadne neoperie ani poriadne nevysuší (môj názor)
Každé zvlášť, ak máš len trochu miesta. Alebo kúp pracku rovnakej značky a tzv medzikus, sušičku môžeš dat na pracku.
Ja mam LG pravka so susickou je super. Keďze mame maly byt aj kupeĺnu, som rada za ňu. Uzasna pomocnička hlavne v zime...
Ja mam dobru skusenost s 2v1 zn. Bosch. Aj perie aj susi super. Ale kebyze mam priedtor, volim 2 samostatne kusy.
Mám panelákocu kupelnu a mám zvlášť-BOSCH obe na 9kg.
Mam candy pracku so susickou a nedam na nu dopustit, najlepsia volba zivota, pradlo netreba prekladat a vecer dam prat a rano vytiahnem suche a skladam do skrine.
@kikus48 Sestre som ako svadobny dar kupila gorenje 8KG pracka susicka v jednom. Nie je spokojna! Lenze nechapem preco, lebo v nej nesusi nic a nikdy ani nesusila.Nechapem ju kozu! Ja som raz u nej bola , vyprala som jej, aj nechala osusit a perfektna! Ja mam tiez pracku 2 v jednom a som velmi spokojna. ANO pravda je, ze krcia, ale krcia len ak do nej vlozis vela veci a preplnis ju, co je velmi mozne , ked sušíš obliecky a navleky na matrac. V tom je nevyhoda. Ale ak nenaplnis do plna a susis, nepokrci ti
Velmi dakujem.vsetkym za rady.
@kikus48 mala som aj aj..kvalita susenia (krcivost, vytahovanie vlasov/chlpov od psov z pradla) je lepsia pri samostatnej susicke, ale uspora miesta a casu pri kombi je na nezaplatenie..bluzky a kosele davam prat/susit zvlast na setrnom programe v mensom mnozstve a nemusim zehlit..
Za mna zvlast. Operiem, dam susit, dalsiu varku dam prat..takto aj 3x za sobotu a som bez pradla.
urcite zvlast... kombinacia je taky mackopes.a urcite kondenzacnu.
Urcite zvlast ked susim tak aj poperiem ine veci zaroven. Ja mam oboje miele a som spokojna
Este jedna otazka. Nezraza vam pradlo ? Aky program davate.
periem na 30/40 atupnov a susim na 45 stupnov to je taky rychly program a este sa mi nic nezrazilo samozrejme vlnene a kasmirove veci nesusim
@kikus48 mala pravdu tvoja suseda. tie spojene susicky s prackou nie su dobre. byt tebou ak teda to budes mat kde dat si nechaj aj susicku a kup zvlast iba pracku. su dost ukrcene tie veci