Chceme kupit malej plastovy stolcek so stolickami. Je pisana nosnost stolicky 30 kg. Ak take plastove stolicky mate udrzi to aj tazsie dieta? Skusal niekto? 😀
Ikea mammut. Udrží aj 90 kg dospeláka a ani nezavŕzga.
neviem odkial mate vy, nase udrzia aj mna mam 56kg a v pohode kym bola mala sme tam vsetci pri malom stolceku jedli, dokonca aj muza ma 77kg a tiez ho udrzala a sadal kazdy den na tu stolicku ked sa hrali alebo jedli.
Nosnosť píše 120-140kg
(Ta z nomilandu)
My máme Mammut z Ikei a tie sú naozaj pevne, máme ich už asi 5 rokov, sadám si na ne aj ja a v pohode ma udržia.
@bajka16 A mali ste tie mammut so stolikom, kde sa da skladat lego duplo?
@simona20201309 presne tieto aj my mame a udrzia v pohode dospeleho uz ho mame 3 roky a este vsetko drzi aj ked znamky pouzivania uz vidno.
@endzi83 podľa mňa neporovnateľne s tými z ikei... neviem ci my máme chybný výrobok ale za stabilné a pevne ich nemôžem považovať. jedine to, že ma udržia.... ale keby som sa oprela celou váhou...no neviem.
My tiež mame mammut a udržala aj mna a rovnako aj muža
@simona20201309 neviem porovnať ikea, ale ja som sa v pohode opierala, ale muž už radšej nie. 😊
Mammut ikea udrzi aj dospeleho. Ale ten stol k tomu by som uz nekupila. Padaju z neho pastelky. Musela som dorobit bocnice 🙃
Nemám dieťa cez 30kg ale keď si nato sadla moja mama (50kg) stolička bola kaput v sekunde 🤣