Akú stoličku používajú vaše deti? Vek 13 rokov. Myslím na učenie, ku stolu. Syn má dosť krivú chrbticu, tak niečo čo by bolo vhodné. V škole majú tie klasické stoličky. Či dačo skôr pevné, na kolieskach?
nieco na sposob fitlopty ak chces zmiernit hrbenie a co je to dost kriva? moja ju ma tiez nosi korzet
@kacena4 syn má skoliozu.
Myslela som, že aký typ stoličky máte. Či na kolieskach či ako.....
Je to úplne jedno, akú chceš takú kúp.
moja ma klasicku kolieskovu otocnu najma kvôli tomu aby sa jej lahsie posuvala k stolu a od stola a nemusela si ju dvihat chrbat je ergonomicky super su tie co nemaju napevno opierku ake ako keby sa prisposobili vahe chrbta
@kacena4 rozumiem díky
Kľudne aj otočnú, ale dobré je aby mala podnožku, aby proste mal dobrú oporu. Skús pozrieť u Kondelu, kamarátka kupovala dcére tam a je super, malá pekne sedí, rovno aj pri učení a to je za mňa veľmi podstatná vec.
Aby bola vyskovo nastavitelna, aby dieta malo oporu aj chrbta aj noh, aby proste sa dobre sedelo a hlavne aby bolo vystrete, lebo deti si prave v tomto veku buduju navyky.
Ako mi raz povedal môj ortopéd: môžte kúpiť akúkoľvek stoličku, ak sa hrbí bude to robiť aj na drahej. Musí sa vedome narovnávať.