Dobrý deň, chcem kúpiť synovi stoličku k Pc,kde denne presedi aj 10 hodín (študent IKT + práca z domu) a vo výbere som stratená. Dá sa kúpiť do +/- cca 400€? Viete mi niekto poradiť konkrétny tip? Zvažujem aj hernú stoličku z JYSK cca 260€, no aj kadejaké zdravotné sa mi páčia...no tie ceny.dakujem
NESEDA, pripadne striedat... stolicky, fit loptu... a skusit tolko nesediet... postavit sa atd..
Su aj klakacky - stolicky... moznosti je xy... treba si vybrat. Velke kancelarske stolicky si treba skusit, lebo naozaj rozdiely su velke, rozmer robi vela.. napr. moj chlap ma taku, ze mna z nej neskutocne boli chrbat, je strasne hlboka, velka... ja mam presne na seba stolicku (na firme mame v kancelariach z mobelixu take riadne kozene, cena cca 200EUR/ks). Doma mame nesedu, fitlopty, a obycajnu stolicku.
@cernusik Dobrý deň, ono je to celkom veda, herné, zdravotné, pracovné, a kadejaké iné. Podľa toho, čo som čítala, napr. herné sú tvrdšie, ja som to nakoniec riskla, a ako darček objednala Secretlab. Je ťažká, robustná, ale zas aj celkom tvrdá-každému vyhovuje niečo iné. Dá sa tam nastaviť opierka krížov, a niektoré ďalšie veci. Nevýhoda je, že sa na SR asi nedá kúpiť v kamennom obchode, je to teda "mačka vo vreci". Stoličky sú rozdelené na 3 modelové rady podľa výšky a váhy, tak prípadne skúste pozrieť, či Vás niečo nezaujme.
@122laura122 inak mne napr tvrde stolicky viac vyhovuju 🙂 secretlab som pozerala, tie su take krasne, lebo ako homeoffice stale zisli by sa dalsie stolicky... len presne ten nakup zo zahranicia ma odradil... plus ja opierky na ruky nemam rada
Muz je it, ma spinergo stolicku a ma aj stol, ktory si vie nastavit a aj pri nom stat pri praci
@simca06022011 mne tak striedavo, podľa okolností, a toho, čo robím,nie som ale náročná v tomto smere. toto secretlabové ale zvyknem na tajnáša okupovať, kým je pán domu preč 😁 Inak neviem, či to ešte platí, ale ja som ju kupovala tak, že sa platba rozdelila na viac častí, bez navýšenia, čo je celkom fajn, nedať takú pálku naraz. zostáva už asi len zaželať autorke šťastnú ruku pri výbere, keďže viem, aký to je mor 😃
@cernusik Ahoj. Bez ohľadu na to, akú stoličku si vyberiete, nech si ju osobne vyskúša. Máme akurát čerstvú skúsenosť s nákupom cez internet a teda bolo to riadne sklamanie. Rozmery sa vôbec nezhodovali a stolička je malá. Hoci uvádzali nosnosť 140kg je vhodná asi pre 8-10 ročné deti 🤷