Baby, mate skúsenosti so skriňami z Merkury Market? Oplatí sa odtiaľ kúpiť?
@katarinabelakova určite len ako dočasné riešenie, ale nie na stále. Škoda vyhodené peniaze. Sú to také šmejdy, čo sa týka nábytku.
Veru. Nám sa po 2r rozpadla ,🙄
@candii diky za info
My máme odtiaľ skrine už 7 rokov a vôbec žiadny problem
@katarinabelakova mame odtial skrine, komodu a police z borovicoveho masivu, chceli sme ozajstne drevo a toto bolo cenovo najvyhodnjsie, pouzivame to siesty rok a drzi, ale drevotriesku by som si odtial asi nekupila..
@katarinabelakova my sme si odtial kupili gauc a o nicom po mesiaci sa rozpadol a skrina nemala pevny tvar stale sa kyvala tak ju manzel musel spevnit a po kratkom case sme ju vyhodili ..mame zo sconta nabytok je pevny a bol sice drahy ale stalo to zato 😉 inak mali sme aj dvere z merkury market a praskli v strede :-O cize nemam s drevom od nich dobre skusenosti..jedine co mam od nich je stropna lampa a ta je ok za dobru cenu 😉 a koberec 😉
@katarinabelakova my sme dvakrat odtial kupovali nejaky nabytok a v oboch prípadoch sa nam stalo, ze tam bol iny návod na zlozenie a ine srubky a pod. Jedna skrina vydrzala rok a obyvacia zostava ma uz takmer 10 rokov a sice este existuje u sestry, ale dvierka obcas odpadnu 🙂
@katarinabelakova mám skúsenosť,a nielen zo skriňou ale aj komodu mám z Merkury a písací stolík. A som veľmi spokojná.
Mame odtial obyvackovu stenu-ta je perfektna,pevna,lahko sa skladala. A mame aj velku skrinu v spalni a to je des. Zlozit to nas stalo skoro rozvod...je kriva...dvere nejdu poriadne zavriet...hybe sa...hned pri skladani sme si ju trosku poskodili (a to moj muz nie je ziadne drevo), lebo sme ju museli este navyse prevrtat,aby ako tak drzala jedna policka.
P.S.: Isli sme presne podla navodu. 🙂
@katarinabelakova my máme teraz takú úchvatnú skriňu v chodbe, jedna katastrofa. Už viac by som odtiaľ nekúpila.
Ináč máme aj vesiakovu stenu a tá je fajn, aj obývaciu stenu, aj tá je fajn len tá skriňa je nepodarená a to nám ju staval stolár, čiže bola zložená TIP-TOP
my mame odtial gauc - s tym sme spokojny,
a spalnovu skrinu - to je otras, rozkyvana, nekvalitna
@katarinabelakova z Merkury Marketu by som na tvojom mieste nakupovala nič mi sme odtiaľ tiež kúpili zopár veci ale všetky stály za ho*no . Merkury Market je totiž to poľský obchod
@katarinabelakova neoplati. Rozhegane, rozvrzgane, onicom fakt. Ako docasne riesenie na rok hej, ale rozsteluvaju sa zavesy, odkrucaju rucky, sufliky tazko idu. Dokonca nam dali taky stol, kde bola nedolepena hranovacia paska.