Ahojte, viete mi poradiť? Skakacie lopty...
Od Kolkych rokov dietata mate s nimi skusenosti?
Pisu od troch.ale.to asi na vsetkom. Aj co je v 3 romoch male..... Hihi.... nasla som priemer 45az 50cm... To je jasne ze velke ale. Co tie 35ky? Nemáte skúsenosť? Budem vam vdacna... Dakujem! Pekny dnik
My máme skákacie zvieratko, je stabilnejšie.
@selene12 ja mam predcasniatka dvojicky, pre male deti mi pride stabilnejsie tzv.hopsadlo vyzera to ako konik a dietatko sa drzi za akoby usi alebo hojaci kuzel na predskolak.eu napr. Paradne pomaha dietatu ucit sa stabilitu, ja len lutujem ze sme nekupili skor..,minuly ro sme posunuli na cvicenie dalsim detickam inak obdarovanym...skuste googlit na spomenutej stranke i inych najdete aj skakacie lopty len treba pozerat aby to bolo pre dieta bezpecne a ucelne...
@fkata aj my mame zvieratko konoosla ten je super... Ale teda kupili sme aj loptu a myslela. Som si ze bude len na trampolíne ale zozala velky úspech.. Sice sem tam. Spadne ale nie je to katastrofalne.. Pekne sedi a hopka na mieste.... Priemer 35cm. Syn ma 2, 5 roka o mesiac.
@selene12 skuste kontaktovat eshopy, zvycajne je uvedena aj vyska dietata, nvm ci je take nieco aj na stranke prenasedeti.sk, ak ano tak oslovit p.ivetu siladiovu na fb...isto poradi ;)