Sedací vak pre deti

viktoria874
17. nov 2024

Dobrý deň, prosím Vás poraďte sedací vak pre deti... aké máte, aká značka , tvar, skúsenosť atď.
3 deti - 1 až 7 rokov, pár rokov nech s nimi vydrží. Sme v byte, takže nie tie úplne veľké. Privítala by som samozrejme aj niečo cenovo prijateľné, nič cez 100€. Ďakujem pekne za Vaše rady a skúsenosti.

domiklik
17. nov 2024

@viktoria874 tuli vak, do iného by som nešla... Tam tie výplne aj reálne niečo vydrzia

ajuskas
17. nov 2024

@viktoria874 My sme pred rokom kupovali z dreamroots.sk . Sedíme v ňom často,som na materskej s detmi,oni do neho skáču,váľajú sa..a nepostrehla som,ze by sa nieco zmenilo..a majú široký vyber látok...my sme spokojní..

https://dreamroots.sk/sedacie-vaky/sedacie-vaky...

luccija
17. nov 2024

@viktoria874 hlavne vyber taký, ktorý sa dá zvliect a oprať.My sme mali lacnejší z Aska vyzeral ako kreslo celkom vydržal

viktoria874
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
viktoria874
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
viktoria874
autor
17. nov 2024

@luccija
@domiklik
@ajuskas
Vďaka za tipy a skúsenosti

poisonblu
19. nov 2024

@ajuskas syn teraz dostal na narodky tiez tento vak, ale ja sa napr. donho neviem nejak ulozit..cakala som, ze bude maksi, tvarovatelnejsi....to sa casom vysedi a zmakne?

ajuskas
19. nov 2024

@poisonblu neviem aký máte tvar, my máme hrušku...mozno nám chvíľu trvalo,kym sme si našli spôsob ako si tam "sadnúť",aby to bolo pohodlné...ale teraz uplne super sa nam na tom sedí..deti ho majú v detskej, je dosť využívaný..
Treba si asi na to len zvyknúť😉

poisonblu
19. nov 2024

@ajuskas tiez mame hrusku