Ahojte, mam prvacku. Po dobrych skusenistiach s rastucou stolickou k jedalenskemu stolu chcem dcere kupit rastucu aj k pracovnemu stolu. Zvazujem jitro a hajdalanek alma alebo maja. Manzelovi sa paci hajdalanek, ze tvar konstrukcie je stabilnejsi, ze jitro Z tvar moze byt hodne namahany v tom spoji dole. Jitro zas ma podrucky, co mi k pisaciemu stolu pridu fajn a ergonomickejsie sedenie. Poprosim preto o recenzie a postrehy k tymto bodom. Chceme ju vyuzivat celu zakladnu skolu. A este otazka, prisunu sa deti na nej na plavacke aj same? Na dlazbe musime pomahat, ale to mame hauck.Dakujem.
Zo zadu nespadá mladší a keď sa vystvera hore kao je operadlo vždy si to prisunie o skrinku alebo parapetu keď pozerá napr.s okná ešte ani raz sa nestalo ze by sa prevratil
tak ja som nakoniec objednala Jitro a prikupila som aj podrucky, to sa asi dost vyuzije
Kocky kde ste kupovali? A ste stale spokojne? Chcela by som ju malemu k pisaciemu stolu aj ked ta cena je celkom dost, ale pride mi to ako jedine dobre sedenie pre maleho prvaka 😊
Aktualuzujem