S ktorou rastúcou stoličkou pre školáka ste spokojné?

noname26
1. sep 2019

Ahojte, mam prvacku. Po dobrych skusenistiach s rastucou stolickou k jedalenskemu stolu chcem dcere kupit rastucu aj k pracovnemu stolu. Zvazujem jitro a hajdalanek alma alebo maja. Manzelovi sa paci hajdalanek, ze tvar konstrukcie je stabilnejsi, ze jitro Z tvar moze byt hodne namahany v tom spoji dole. Jitro zas ma podrucky, co mi k pisaciemu stolu pridu fajn a ergonomickejsie sedenie. Poprosim preto o recenzie a postrehy k tymto bodom. Chceme ju vyuzivat celu zakladnu skolu. A este otazka, prisunu sa deti na nej na plavacke aj same? Na dlazbe musime pomahat, ale to mame hauck.Dakujem.

noname26
autor
1. sep 2019

Aktualuzujem

anelisa
25. sep 2019

@noname26 ahoj, aku stolicku si nakoniec vybrala? Tiez vyberame a nevieme sa rozhodnut. Dakujem 🙂

noname26
autor
25. sep 2019

@anelisa hajdalanek, dnes pride

anelisa
25. sep 2019

@noname26 co zavazilo v jej prospech? my sa zatial skor priklaname k jitru, ma o nieco vacsiu cast na sedenie, konstrukcia v tvare Z mi tiez pripada menej stabilna ako ta trojuholnikova, ale ked ma jitro nosnost 160 kg, tak jej vyrobca asi veri.

noname26
autor
26. sep 2019

@anelisa manzel chcel do A tvar, ze sroby budu menej namahane a nerozvykla sa tak. Planujeme ju na viac rokov

ivett55
26. sep 2019

@anelisa mame jitro a koľko x si ku staršiemu sadne aj 2r syn my sme spokojnny

anelisa
26. sep 2019

@noname26 @ivett55 dakujem 🙂 je to 1:1:grinning: tiez ju chceme vyuzivat pocas celej ZS, verim, ze za tu cenu vydrzi ktorakolvek z nich.

edusik
11. dec 2019

@ivett55 ak si nejako zo zadu sadnú na stoličku alebo sa vyštverá až na opierku - neprevráti sa keď je taký tvar L-kový? vieš ako myslím? pre ten tvar sa neviem rozhodnúť či nie je Hajdalanek bezpečnejšia, ale je to jedno?
@noname26 od koho ste brali?

ivett55
11. dec 2019

Zo zadu nespadá mladší a keď sa vystvera hore kao je operadlo vždy si to prisunie o skrinku alebo parapetu keď pozerá napr.s okná ešte ani raz sa nestalo ze by sa prevratil

noname26
autor
14. dec 2019

@edusik mame hajdalanek a zatial spokojnosy, nemam cp vytknut

edusik
16. dec 2019

tak ja som nakoniec objednala Jitro a prikupila som aj podrucky, to sa asi dost vyuzije

tweetyna
8. jan 2020

@ivett55 a Ivka je pevná a kvalitná? Uvažujem že staršiemu kupime

ivett55
8. jan 2020

@tweetyna ahoj. Áno je pevná

mia456
17. máj 2022

Kocky kde ste kupovali? A ste stale spokojne? Chcela by som ju malemu k pisaciemu stolu aj ked ta cena je celkom dost, ale pride mi to ako jedine dobre sedenie pre maleho prvaka 😊

ifka888
12. okt 2023

@edusik Ahoj,prosim ta si spokojna s jitro stolickou nakoniec? 🙂 uvazujem nad nou pre buduceho skolaka

noname26
autor
13. okt 2023

@ifka888 som spokojná. Dcera piatacka ju ešte používa, ale je vysoká,ma cez 1,5m, už pomaly bude na limite nastavenia

edusik
15. okt 2023

@ifka888 áno využili sme ju, už je síce preč lebo pre školáka je už nepohodlna aké do prvého rocnika bola vyuzita

ifka888
16. okt 2023

@edusik fiha,len do prveho rocnika? to som velmi prekvapena,kedze uvadzaju,ze je aj do 12 rokov v pohode

mia456
17. okt 2023

@ifka888 ja som kupovala pre prvaka minuly rok a sme spokojni. Aj on aj ja. Pekne v nej sedi, nevrti sa, dobre sa mu sedi. Mame podsedak penovy takze ani netlaci. Teraz druhak a pocitam, ze este urcite prvy stupen s nami absolvuje. Potom uvidime.

ifka888
17. okt 2023

@mia456 vdaka,uz sme ju kupili aj my 🙂 podsedak zatial nemame ziaden,aky prosim vas mate??

edusik
21. okt 2023

@ifka888 nie je lebo je to veľmi plytké sedenie a nie veľmi pohodlné aj keď sme mali výstelka pod zadok aj na chrbat

mia456
26. okt 2023

@ifka888 my sme kupili original od nich podsedak, ale ak viete trosku sit urcite to zvladnete usit aj doma. Je to ten hruby molitan v latke.