Rohový stôl a stolička pre prváka

because
17. apr 2023

Kočky, nemáte typy na dobre rohové stoly do detskej izby pre budúceho školáka? Pripadne aj stoličku. Taký ktorý bude rásť s ním. Vďaka

btus
18. apr 2023

možno odpoveď odveci - ale môj názor. Mám rohový stôl v práci a vôbec mi to tak nevyhovuje. Z môjho pohľadu nepraktické. Ja by som radšej kúpila klasický, možno rozmer 120x70/80. Túto stoličku mám v práci a je super. https://www.kancelarskestolicky.com/1008670-det... Dá sa nastavovať vo všetkých smeroch.

elviku11
18. apr 2023

@because stôl daj v normálne výške, ten nemusí rásť. Stačí keď bude rásť stolička, tak bude mať vždy ideálnu výšku aj sklon pri písaní. A stoličku v podstate asi ani nemôžeš vybrať zlú, pokiaľ bude "detská, výškovo nastaviteľná". My sme mali už všelijaké a na každej sa im sedelo dobre. Ale zas naše tam sedia len nutné minumum pri úlohách a už sa bežia hrať :D

because
autor
18. apr 2023

@btus ďakujem za postreh. Ale rohový chcem kvôli priestorovým možnostiam a potom neskor aby mal stály priestor pre PC/NB.
@elviku11 ďakujem. Asi to tak urobím.

btus
18. apr 2023

@because aký máš určený priestor na rohový stôl? Lebo reálne majú tie rohové stoly väčšie rozmery ako klasické.