Ahojte, aky regal/organizer na hracky by ste odporucili? A je lepsi taky, co ma boxy vo vodorovnej polohe alebo radsej naklonene? Pre dieta je asi lepsie naklonene, ale z pohladu poriadku je asi lepsie ked nevidno hned co tam je, ci? Dakujem za kazdu radu!
P.S. Je to pre rocneho syna do detskej, no zatial tam netravi ziaden cas, je hlavne v obyvacky no nemam uz kam davat vsetky hracky.
@lylyjana bezpecnejsie su skatulky na zemi
Kallax sme kupili, samozrejme, treba pripevnit o stenu.
my máme z jysku, je to drevená konštrukcia a tie mäkké boxy. Je ich 6
@lylyjana zacala by som od konca otazky - "nemam kam davat vsetky hracky". Mne pomaha hracky priebezne triedit, a hlavne ich vobec nemame prehnane vela, je to super, odpada pocit tazoby 😅 daju sa pekne prehladne ulozit a hlavne cim menej hraciek dieta ma, tym viac sa s nimi prehra a zapaja fantaziu. Urcite pretried, preber, a polku zo zvysku skovaj na par tyzdnov do krabice, potom zase obmen.
Za nas je super ikea Trofast system, ale mame uz pre 2,5r stavebnice, lego a taketo hracky, ktore sa "nasypu" do tych plytkych boxov. V hlbokych mame vlacikovu drahu s prislusenstvom. Pre rocne dietatko je fajn kallax, predsa tie hracky su este vacsie, nejake vkladacky, zatlkacky, knizky a podobne.
Osobne by som ale kallax neriesila a kupila rovno trofast, ked pises, ze zatial v izbicke cas netravi. Je dobre pred kupou sa zamysliet, ake typy hraciek tam pojdu a vybrat podla toho 🙂
@marzuz89 dakujem za radu. Mam podobny nazor, my malemu nekupujeme ziadne hracky, aj navstevam prizvukujem, aby hracky nenosili, no nieco sme podedilli po inych detoch, mal 1.narodeniny, tak sa to naakumulovalo a zas nemozem sa zbavit tych hraciek hned teraz. V obyvacke ma len par hraciek, ktore obmiename, no tie v jeho izbe chcem tiez nejako pekne mat zorganizovane.
Dakujem, pozriem toto co odporucas 🙂
@lylyjana ja osobne mam tu policu z ikea, kde vies zasupnut tie boxy, myslim Kallax to je. V tom drzime hracky.