Objednával niekto odtiaľto postele? Radsej sa už pýtam aby sme nedopadli zas ako s firmou kráľovstvodeti alebo po novom www.zariadizbu.sk
Aj ja som objednávala práve pred dvoma týždňami, dvojposchodovu posteľ. Prišla tak ako písali do 10dni, taka aká bola uvedená. Platila som na dobierku, aj šofér v pohode.
@pieninka ani srnka netuší, lebo som to zistila z diskusie tu na MK bud nevrátili vôbec alebo ti co mali šťastie sa ich dočkali Az po roku, už sa podáva hromadné trestné oznámenie koľko komu dlzia a ze ak sa nazbiera suma hromadná cez 2600€ tak ich obvinia z trestného činu. Ma skoro šlo poraziť keď som našla takúto diskusiu, možno človek povie ze zaplatenie zálohy 150€ nie je veelaa ale pre nás aj tak dosť
@uzanka16 áno ja som si objednala a príde až za 5 týždňov...pekne má informujú, tiež som mala zlé skúsenosti ,ale s vikisnabytkom....
@veronika0206 s vikisnabytok mam najlepsie skusenosti uz mame od nich detske sedenie a teraz v stredu pride cely nabytok do izby. S pani Dankou je výborna komunikacia. Odporucam 100%
@ivka1502 Tak každý asi natrafí inak🙂mne tento týždeň prišla z detskaposteľ a sme šťastný🙂ale s vikis neviem.... dosť sa sťažuje na nich,ale ako vravím, každý natrafí inak,ale teším sa že vám príde nábytok🙂
Ja som objednávala z ich druhej stránky detskepostielky.com (tá istá firma) je to poľský výrobok, farba na postieľke na pár miestach trochu ušúchaná, ale vôbec to nevadí, nie je to veľmi viditeľné. Dodanie písali skladom, prišla za týždeň (max. dva týždne už si to nepamätám, ale vôbec to netrvalo dlho), cena úmerná kvalite. Ja som ale s postieľkou veľmi spokojná, nemenila by som a keby mám objednať tak objednám zas od nich. No teda ja mám detskú postieľku, nie klasickú 🙂