Presťahovanie 10-mesačného bábätka do vlastnej izby

15. jún 2024

Dobrý deň, otázka: presťahovali by ste na spánok 10 mesačné bábätko do vlastnej izbičky? Izby sú hneď vedľa seba, keď sú otvorené dvere počujem všetko. Máme aj monitor dychu. Ide o to, že malý sa často zobúdza, keď si ideme ľahnúť my, manžel chrápe a pod… alebo je to príliš skoro?

doriiis
15. jún 2024

Moje deti spali vo vlastných posteliach a vlastných izbách od narodenia.

lucia13022023
15. jún 2024

Kľudne daj. Kúp si kameru ak nemáte to je mega dobra vec, a uvidíte. Vždy ho môžete dat späť, môžete vyskúšať 🙂

mimikarol
15. jún 2024

Tak ak ho rusite v spánku tak áno. Vyskúšaj a uvidíš ako to pôjde

zaphyra
15. jún 2024

To musis vediet posudit sama, ja by som si to nemohla dovolit. Moja sice bude mat 9 mesiacov, ale v noci sa kadejako kotula po postielke a ked sa prikotula k okraji a zacne nervacit, lebo sa jej neda pretocit, tak zacne plakat (zo spanku) - nepreberie sa tak aby sa odplazila a keby ju neodsuniem, tak sa zobudi a krik na celu bytovku. Spi pekne v svojej postielke s monitorom dychu, no keby nie je pri mne, je to pre mna viac roboty ako uzitku. A tiez sa este mrvi na papanie. Ak ti maly prespi celu noc a vy ho rusite, tak by som to skusila s monitorom dychu a baby kamerou. Kazde babo je ine a nemas co stratit, ked to nepojde, tak predsa moze ist stale naspat.

mia_von_prag
15. jún 2024

Jasne, že môžeš. Nemusíš to nikomu ani vysvetľovať, ani sa obhajovať.
Mne dieťa spalo od 9mesiacov celu noc a ja som sa budila na každé jeho pretočenie. Tak šiel fo svojej izby. Nemusíš kupovať ani kameru, ked je vo vedlajsej izbe

ksebejka
15. jún 2024

Naša išla z rovnakého dôvodu v 6 mesiacoch a bolo to super rozhodnutie.

vladi4444
15. jún 2024

Jasné, naša šla od roka, lebo sme ju budili a rušili, mame malú spálňu. Izbu mame tiež vedľa. O dosť lepšie spi, občas k nej pribehneme v noci keď niečo.

larena
15. jún 2024

Naša bola od 3m vo vlastnej a od vtedy všetci spíme super..budili sme sa navzájom..dokonca aj na dovolenky chodíme tak aby sme mali apartmán s dvoma izbami lebo raz sme išli tak že do jednej a katastrofa vôbec sme sa nevyspali nikto😬😀

kris_tin257
15. jún 2024

Obe deti od cca pol roka boli vo svojej postieľke vo svojej izbe, čiže za mňa áno 👍

zuzudrnda
15. jún 2024

Závisí od nastavenia maminy a potrieb bábätka. Na základe toho sa rozhodnut. Pre mňa by to bolo skoro. 2r dcera spí stále so mnou. Keď bola bábätko a bola nespokojná, len stačil dotyk a opäť spinkala. Obe spokojné.

ekira1
22. jún 2024

Ak prespí celú noc. Aspoň mne sa behať nechcelo, do vlastnej izby šiel, až som ho v noci nekojila a prespal celú noc.