Dobrý deň, chcela by som sa informovať, či nemáte niekto skúsenosti s prerabkou pivnice v paneláku. Je mi jasne, že to nefunguje len tak, že sa rozhodnem a prerobim, že na to niečo treba a preto by som sa chcela spýtať, či nemáte s tým niekto skúsenosti, či to v panelákoch je vôbec možné prerobiť klasickú latkovu pivnicu na murovanu alebo sandrokartonom “obloženú” a ak sa to dá prosím vás aké všetky povolenia treba ? Ďakujem za každú radu 😇😊
a potom z nej chces urobit detsku izbu? 😂
@frederika_12 skus pozrieť bytovú bezpečnostnú pivnicu od Adlo, my zvažujeme, že si ju dáme spraviť. Oproti murovanej sa ušetrí miesto, ktorého nieje moc v pivniciach.
@viestta áno rozumiem, len nám ani nejde o to, že do nej vidno, ale mame nové bicykle a skutočne ich nemáme kde mat tak sme to chceli zamurovat a dať tam nejaké normálne dvere aby nám ich neukradli 🙂 Lebo látková to raz do toho niekto kopne a je “dverách” 😏
@liz_lemon nie len iná kategória nebola čo sa tykalo bývania 😂 ale raz keď má mama vyhodí možno aj 🤷🏼♀️😂
@ivana.natasha prosim ta vieš mi povedať cenu? Ďakujem
@trimi zatiaľ sme vo fáze, že to zvažujeme, čiže neviem. Ak sa rozhodneme, určite pôjdeme najprv po cenovú ponuku,len teraz to nieje priorita číslo jedna pre nás.
@ivana.natasha dobry den, boli ste to prosim riesit?
@baska1 je to v plane, len stále je čo robiť v byte, takže pivnica čaká.