Ahojte. Prosím, máte niekto tieto preliezačky do detskej izby? Sú dostatočne pevné, či sa pod váhou dieťatka deformujú? Tieto sú zo stránky Svet pre deti a zostava sa volá Bazénový svet. Ak máte tip na niečo podobné odskúšané, tak mi, prosím, dajte vedieť 😉
@gleep1 ďakujem za názor 👍Konzultovala som tieto zostavy aj s fyzioterapeutkou a povedala, že to je dobré pre vývoj, aj oni majú také niečo na cvičenie, tiež to nie je pospájané. Len tie ich sú pre nás dosť drahé. Táto zostava je lacnejšia, preto sa na ňu pýtam. Piklerovej triangel pre nás ešte nie je vhodný, malá má len 10 mesiacov a potrebujeme ju rozštvorkovať a rozliesť, preto chcem m niečo takéto kúpiť. Montessori hojdačka je ale tiež na nákupnom zozname 😉
na lezenie je fajn tunel (napr. v ikea maju) - mozete skusit, ci by sa nebal 🙂
My sme take preliezky (nie konkretne toto) mali v komunitnom centre. Deti po tom behali a skakali a ono sa to od seba posuvalo, trebalo davat pozor. Asi zalezi aku mate podlahu. Po koberci by sa to tak nesmykalo.
@margaretka_ a myslíš, že by sa to šmýkalo aj na takých penových puzzliach? Tie som pod to chcela dať, no mám možnosť dať aj koberec. A v tej herni boli kocky obalené látkou ako na obrázku, či to bola taký ten "gumený" materiál?
@mrs_m tak "gumene" to bolo a na parketach či čo to bolo, to sa šmýkalo šialene. ale bez ujmy na zdravi 😀
Pevne neviem či sú ale stabilne nevyzerajú, veď nie sú k sebe tie kusy pripevnené 😂 celé zle podľa mna.
Piklerovej triangel a montessori hojdačka 👍🏼