Keď to dam do pracky nestane sa tomu nic?
wow to este predavaju ? do pracky som to nikdy nedavala, ale do hrnca povarit hej ked sme robili batikovane tricka
@brita7777 ale museli ste mat stary hrniec
@laila22 lenze nemam stary hrniec
@julia05311 haha no to hej 🙂 spytaj sa mamy, alebo svokry, alebo kamosky, niekto bude mat isto stary hrniec ti pozicat
@julia05311 nemas stary hrniec,tak si radsej zinicis pracku? Na bazosi je kopu inzeratov,urcite v okoli najdes. Ono to z hrnca ani cifom neslo vyrajbat. Do pracky tato farba naozaj nepatri.
@julia05311 tak by som obetovala lavór, alebo vedro, ale do práčky by som to nenasypala ani omylom.. 🙂
@julia05311 do práčky nie. Veľmi ťažko ju potom ocistis
Ja davam do pracky, pracka bola v pohode. Potom som su pusila na prazdno, na cistiaci program a bolo. Mas to aj v navode, ze moze do pracky.
@zuzinka888 ano to je tam,ale chcem to v hrnci urobit a obavam sa potom tie saty a mikinu dat do pracky na 80-90stupmov,ze sa mi to zrazi...lebo sa to ma prat na 30stuonov max
Ja farbim veci ktore su uz vyblednute ale mi je luto ich vyhodit. Tak to tam hodim a bud- alebo- ak sa podari som happy ak nie tak uz mi to nie je luto vyhodit. Zatial som farbila rifle,bundu a tricka a vsetko prezilo na 90stupnov.
Akej farby mas oblwcenie vo chces farbit- lebo textil nafarbil ale nite nie!!! Tak som mala cierne rifle s hnedou nitou- vyhodila som.
@zuzinka888 no zeleno-olivovu teplakovu supravu,co mam flaky od peroxidu(u kadernicky) a little people satocky 2ks ruzove,co mala zapsinila od melonu a nejake ine ovocie a dala som odstranovac skvrn a ostali tam oranozve flaky na oboch:(
@ywett007 prosím ta podarilo sa to vtedy zafarbit? Ak si pamätáš ďakujem
@sykoroka_dizajn skusala som a je to flakate...kupila som zas,ze to na 2x zafarbim,ale este som sa k tomu nedostala a farba je skareda,ale co uz...no a ten peroxid to nezakrylo uplne
@julia05311 Ja by som to do práčky nedávala. Veci zafarbi v hrnci.