Odkedy sme zacali kurit mam pocit, ze je strasne suchy vzduch vidim to na krpcovi, ze nie je to OK ako pred tym. Premyslam nad zvlhcovacom alebo aromadifuzor. Len som sa stretla aj s negativnymi komentarmi. Ako to mate Vy?
Syn bude mat na jar dva roky.
Spravna vlhkost vzduchu je dolezita nie len pre deti, ale aj pre nas dospelych.Mam to stale v oku.
Mam v obyvaku a v detskej merac vhlkosti.Hlavne pri chorobe sledujem nech je trochu vyssia vlhkost
Mam lacny zvlhcovac, ziadny aromadifuzer.Ak je dieta chore dostane mentol kvapky na vankus.
Difuzer a zvlhčovač je rozdiel, keď máte sucho, Difuzer ti nepomôže. Difuzer je fajn na esenciálne oleje keď je dieťa choré.
Ja mám zvlhcovac, ktorý slúži aj ako difúzor, čiže môžu doňho ist aj napr mentolové oleje atd. Používam to hlavne , keď sú deti choré .
Áno, je vhodné zvlhčovať, ak je vzduch naozaj suchý. Ale... musíš dávať pozor,aby ti pri častom zvlhčovaní nezačali vznikať plesne a aby bola voda v nádržke pravidelne menená. Aromadifuzér používam len pri chorobe. Zvlhčovač pri normálnej potrebe zvlhčenia vzduchu v miestnosti.