Postieľka s vysokou bočnicou

laurar1
19. jún 2022

Ahojte
Potrebujem poradit postielku, ktora by mala dostatocne vysoku bocnicu. Mala ma za mesiac 2 roky, asi 95 cm a zacala vyskakovat z postielky. Prehodi si nohu cez bocnicu a prevali sa bokom. Postielku ma 120x60, vyska je okolo 75 cm, rost na najnizsej polohe. Hladala som, ale vsetky mi pripadaju priblizne rovnako vysoke.
Postielka moze byt aj vacsia. Postel zatial neprichadza do uvahy, nevie tam spat, uteka, este nie je na nu pripravena. Ale nechceme riskovat, ze sa v noci bude pokusat vyskocit, je to prilis vysoko, moze si ublizit.
Dakujem za rady.

viestta
19. jún 2022

Môj zdrhal z postieľky nemal ani rok a pol. Zrušili sme bocnicu a bola som kľudná, že si neublíži pri vyliezani

laurar1
autor
19. jún 2022

@viestta To sme skusali. Ale mala tam nevydrzi, ked ma moznost odist a inde nezaspi. Nechala som ju aj pri sebe a nic. Bojim sa, ze v noci zdrhne, ja sa nezobudim a zdemoluje nam byt, to by sa na nu momentalne podobalo.

zuzkapap
19. jún 2022

Retro postieľky boli oveľa vyššie - mame taku jednu u svokry, čo v nej ešte ona spala 😂 a je minimálne o 30cm vyššia ako naša doma - možno popozeraj bazár 🙂

dadis
19. jún 2022

Ja som ako dieta tiez vyskakovala z postielky. Nasi mi ju zrusili a dali na spat do normalnej postele. Mladsej dcere sme zrusili postielku v roku. Prisuvala som jej k nej pre istotu kreslo, aby v noci nespadla. Neutekala nam z nej pri zaspavani, ale az po zobudeni rano prisla k nam do postele. V noci na mna volala, ked sa zobudila.

viestta
19. jún 2022

@laurar1 aj náš z nej zo začiatku odchádzal. Ale každé čudo tri dni trvá. Naučil sa tam spat a neodchádza. Keď tak došiel ku nám do postele. Treba len trosku trpezlivosti