Mamicky, nemate nahodou skusenost s touto postielkou? Je moznost odobrat jednu stranu a prisunut ku posteli?
Dakujem
@tsunamka máme rovnakú a manžel ju normálne odmontoval.... nič "špeci"
Z tejto konkretnej sa dá odmontovať jedna strana.
My sme mali este komunisticku klasiku a mala som ju pri posteli. Jednu bocnicu sme nenamontovali a spagatom sme priviazali k ramu postele.
@jankalukasova a nebola labilnejsia, ked ta jedna strana nedrzala?
@tsunamka nie. Bola normalne funkcna. Ten rost to v pohode urdzal.
@sandra151 toto riesim pri autosedacke... je to postielka. Rost drzi na rovnakom pocte bodov ako predtym. Bocnice maju o 2 body menej. Je moznost ich nahradit napr. tak, ze sa dole prida jedna doska. Nebolo to vsak potrebne. Postielka bola pevna. Skakali v nej naraz dve deti (spolu cca. 25kg....)
@sandra151 ked si porovnas konstrukcne riesenia oboch postielok, tak prides na to, ze to vobec nie je problem. Ale to "speci" sa dobre a draho predava. Ale ako pises, kazdu podla seba....
Da sa pekne odmontovat a drzi v pohode.
Netreba v tom hladat nejake kuzlo, naozaj premontovat na postielku bez bocnice sa da podla mna kazda - staci spevnit tu stranu bez bocnice ozaj nejakou doskou, pripadne rovno primontovat k posteli 🙂 konkretne tato ikeova ma presne taku dosku, ktora sa prisrobuje namiesto bocnice
@sandra151 tak si taku kup 😊
Dakujem vam vsetkym za prispevok, a dakujem za ponuku postielky. Ja konkretne tuto predavam, a pani sa pytala, ci sa da strana odmontovat, a my sme to neskusali, a nemam cas to teraz ist skusat ku svokre... Tak som chcela info. Dakujem este raz