Ahojte prosím poradili by ste mi nejakú posteľ s rozmerom
140x200 CM. Ďakujem za rady 😊
Ja som kupila zo Sconta nabytok ..a super cena ..
@alenamihal a kvalita nábytku je dobrá?
@eminaaaa ja som max spokojna...od Sconta mam vsetky postele..a rozne rozmery...
@eminaaaa tiež odporucam sconto. Maju dobre ceny , okrem postelí mame aj obývačku od nich atď.. skôr zainvestuj do kvalitného matraca roštu
Zalezi aku mas predstavu, ci kovovu, ci drevenu, ci boxspring, tych moznosti je dnes uz ozaj velmi vela. My mame od Kondelu postel a teda vacsinu nabytku a ja by som nemenila. Niektore veci sme z eshopu objednavali a niektore sme si boli kuk a vyskusat na predajniach, za mna dobry pomer ceny a kvality 🙂
Do akej sumy si predstavujes? Skus pozerat tak aby bolo aj s uloznym priestorom, aby bola pevna. Pri boxspring je super to, ze nemusis zvlast este matrac kupovat 😉
@lennaa to je fakt, je to vyhoda toho a su taketo postele aj vyssie, my sme sa smiali, ze to su take idealne uz pre bolavy chrbat, lebo to je velka vyhoda pre mojho muza, lebo pre neho vstavat z postele rano to bolo ako za trest 😀
Ale tak su tie postele aj moderne, aj dobre vyzeraju, to proste sa im nemoze upriet @penelope11 a pohodlnost tiez to suhlasim. Ja dnes by som uz asi ani nejako iny typ nekukala, ved naco aj, toto je aj prepracovanejsie, kvalitnejsie.
Tak presne túto sme kúpili dcére (17) . Keďže posteľ je veľmi ľahká, do roka zničili tie kovové nohy v strede postele novú plávajúcu podlahu. V priebehu ďalšieho roku sa vymykali šrauby čo spájajú drevo a kov tak, že sa celá posteľ rozlámala. Jediné čo bolo OK bol madrac. Potom sme radšej zainvestovali do poriadnej drevenej od stolára za raz takú cenu.
@eminaaaa Máme presne túto v hosťovskej. V lete k nám často chodia švagrovci a tí si spanie na nej pochvaľujú. Mne sa tento štýl páčil a zariadili sme v ňom celú hosťovskú. Za tú cenu paráda.
Veď si zadaj do Google a hľadaj🙂
Lacnú, drahu, masív, box spring?
Ak nie na dlho Ikea