prosim poradte mi odkial kupit postel pre dieta, kriteria:
-velkost ako pre dospeleho cloveka cca 200x90
-moznost dat boky na postel a zaroven aj vyberatelnu cast, bezpecnostnu proti padu
-aby sa dala rozlozit na dvojlozko
-ulozny priestor pod postelou
budem rada ak mi poradite aka by bola najlepsia, pripadne mi dajte tip ze odkial a ci sa oplati investovat do takej postele aj ked dieta ma napr. 2r.
radi by sme kupili postel, ktoru by mohol vyuzivat dlhodobo a nemusela som po par rokoch menit. maximalne zmenit matrac ak by sa opotreboval..
@diamond007 mozes mi prosim ta napisat kolko € Vas vysla? a pripadne poslat fotku?
Tento týždeň mi presne ten rozmer spravil stolár za 340e plus 100e matrac, chceli sme, aby jej vydržala pokiaľ bude mala veľká
@tatehotna presne takuto sme dali robit u stolara z masivu.bok je odnimatelny,v dolnom sufliku bud ulozny priestor alebo moznost lozka. Cena 350€ plus matrac
@simona92101 toto je síce pekné, ale nie dlhodobo. Takýto domček je pre menších, neviem si predstaviť také 10r. dieťa v tomto. A autorke ide presne o to aby to malo dieťa dlhodobo.
@martul je to velka postel 200x90, v pohode tam spavam s 3 r dcerou 🤷♀️ preco by v nej nemohla spat 10 rocna? Da sa navolit a uplne odmontovat zabradlie aj so strechou a zostane len valenda
@simona92101 krasna postel a myslim, ze aj cena prijatelna.
@simona92101 presne tieto domcekove a pod. postele mi pridu skor tak pre mensie deti, mozno skolkarov a pod. ale plus je ak sa ta cast domceka da odmontovat a neskor pouzivat ako klasicka postel bez toho.
@tatehotna my sme dávali podľa želaní remeselníkovi spraviť... Povedala som presne požiadavky, v akej výške čo má byť, pre dvojročnú vtedy tiež a už ju bude mať dokonca.
Drevenú, masívnu.