Poste+ alebo stále postieľka

19. jún 2022

Ahojte baby, idem si k vám po radu. Dcérka má rok a pol a začala mi vyliezať z postieľky. Nieje ešte mala na normálnu postel ? Mam po staršej takú, kde je na boku vyvýšené aby v noci nespadla, ale zasa sa bojím aby sa ma ňu nestavala a neublížila si. Kedy ste dali deťom normalnu postel ? Poprípade, ako riešiť to vyliezanie?

syslik81
19. jún 2022

su deti co nikdy nemali postielku ale rovno postel n.. nic na tom nieje .. kup k postely bocnicu alebo nieco aby z nej nespadla a hotovo ..

viestta
19. jún 2022

Náš mal čosi cez rok, keď sme boli na dovenke. Spal v normálnej posteli sam.

leniel
19. jún 2022

Moje deti nikdy nespali v postielke

januska12323
19. jún 2022

Kým sa vojde do postieľky môže ostať v nej, vyber tyčky ak sa dá alebo celú bočnicu, matrac čo najnižšie a nauč ju vyliezť bezpečné-zadkom dole. Keď vylezie a má spať donesieš ju naspäť a uspíš.

autor
19. jún 2022

@januska12323 práveže mame takú postieľku, že nejde dole ani bočnica a tyčky sú tam na pevno lebo to tam nedrzalo, mame to po staršom. Preto sa bojím aby si neublížila, zliezt z veľkej postele vie normálne, aj z gauča a tak ale nakoľko toto je vysoko bojím sa aby nespadla na hlávku. Horolezec..

jaskolka
19. jún 2022

Tak nízka detská posteľ sa mi zdá oveľa bezpečnejsia, ako keby mala vyliezť z postieľky. Syn spáva na takej, má tam bočnicu, pre istotu dávame aj taky hosťovský matrac na zem. Posteľ je nízka, možno 30 cm od zeme ,take to "pretekárske auto - posteľ"

autor
19. jún 2022

@jaskolka aby sa tam zasa nestavala neskakala po tom ,mam dilemu, asi skúsim tu postel, poprípade vrátim spat postielku.

domka222
19. jún 2022

Keď mal rok a pol. Prvé noci cestoval po celej posteli. Teraz to je už ok

jaskolka
19. jún 2022

Veď to je ako gauč, alebo valenda. Skáče po tom tak bežne?
Pozri si detské postele, sú nízke, postieľka mi skutočne príde oveľa horši, keď z nej normálne prelieza a môže spadnúť

selest
19. jún 2022

Mame sice otvorenu postielku(vybrate tycky) ale pred postielkou mam matrac z detskej postielky a hned vedla manzelsku. Maly v noci sam cestuje medzi postielkou a mojou postelou a takto aj ked spadne,hoci vie pekne vyliezt ale predsa v spanku sa stane, tak si neublizi. Tak nejak by som asi riesila aj velku postel ked nenj moznost upravit postielku. Ale iste je bezpecnejsie ked spadne z nizkej postele ako ked vyskoci z postielky ked prelieza

autor
19. jún 2022

@jaskolka ano nato ju musím stále upozorňovať, stavia sa na gauči aj na manželskej posteli a beha po nej, už raz tak spadla, našťastie bol na zemi vankus