Poschodová posteľ Tempo kondela - kvalita

martyzpp
18. feb 2021

Pekny den, prosim vas, mate niekto tuto postel z Tempo kondela? Aka je kvalita? Prip. vedeli by ste mi odporucit kde by som mohla takuto postel v kvalitnejsom prevedeni objednat? Velmi pekne dakujem 😊

elenka.k
18. feb 2021

- v kvalitnom prevedení, dať vyrobiť u drevára 😉

martyzpp
autor
18. feb 2021

@elenka.k tak to asi ano, ale aj cenovka bude o dost vyssia.

elenka.k
18. feb 2021

@martyzpp to máš pravdu, v podstate ak bude písať drevo z masívu, tak viac menej by malo to byť ok, hlavne si treba dať pozor na tvrdosť roštu

martyzpp
autor
18. feb 2021

@elenka.k skoda, ze sa to momentalne neda ist realne omrknut 🤷‍♀️😖

elenka.k
18. feb 2021

@martyzpp hej, treba čítať pozorne popis a ak sa dá zavolať aj do predajne a popýtať sa poriadne, lebo my čo sme dcére kúpili toaletný stôl so zrkadlami, vôbec nás ani nenapadlo, že tá taburetka, bude taká slabá, už sme ju aj poistili so šróbmi , no úplná katastrofa a to má 13 r., kebyže to mal byť pre mňa? tak sa rozpadne

elenka.k
18. feb 2021

@martyzpp
https://www.temponabytok.sk/detska-izba-postele...

v popise má borovicové drevo, --- preglejkový latkový rošt - hmmm

petulaptt
18. feb 2021

Ahoj. Tiez budem riesit poschodovu postel. Ja idem risknut túto. Pisu aspon masiv, tak snad.. A maju tam aj taketo s tym rozsirenym lozkom dole da sa vybrat farba aj vyska medzi lozkami

elenka.k
18. feb 2021

@petulaptt áno tieto sú masív

martyzpp
autor
18. feb 2021

@elenka.k och, no nie ke to nic moc. Asi sa aj tak rozhodneme len pre jednu sirsiu postel (pre 2r syna) a druhemu kupime dalsiu az ked bude starsi (este som len tehotna)
@petulaptt vyzera fajn, ale ja mam este male dieta, este som to chcela riesit tak, ze budem s nim spat na tej dolnej sirsej posteli a ked pribudne a podrastie surodenec, starsi pojde hore a ja s maldsim opat dole.

elenka.k
18. feb 2021

@martyzpp nie ja som iba pohľadala, aby som videla popis

petulaptt
18. feb 2021

@martyzpp ved su tam aj s rozsirenym lozkom dole a to mas to iste ako na tvojom obrazku. Mne taku netreba. Tiez mam male deti a teda tato sa mi pozdava preto, ze hore vypadaju tie zabrany tiez dost vysoke. Dole bude mala 2,5 rocna a tej dam zabranu dolu zvlast.

elenka.k
18. feb 2021

@martyzpp joj, tak potom ešte máš čassss, alebo sú aj také, čo sa zo spodu vyťahuje ako šuflík a je tam riadna posteľ.

elenka.k
18. feb 2021

tak prajem dobré rozhodnutie!! a všetko dobre

martyzpp
autor
18. feb 2021

@elenka.k dakujem 😊 nieco uz vymyslime, chcem uz maleho naucit spat vo svojej izbe a posteli a chcela som mat uz postele poriesene pre obe deti naraz ale asi kupime len jednu sirsiu. Teraz tam mame Hemnes z Ikey ale je siroka len 80cm a ak by som chcela spat s malym(este ho kojim tak 2x za noc), tak by sme ju museli kazdy vecer rozkladat a rano skladat 🤨.

martyzpp
autor
18. feb 2021

@petulaptt zabrany vyzeraju dost vysoke, ale ked to dolne lozko vysuniem uz bude postel skoro na celu sirku izby, preto som chcela tu spodnu cast siroku 120, max 140cm.

petulaptt
18. feb 2021

@martyzpp ved pisem, ze aj take tam boli. A este sa mi pozdava moznost to rozlozit na 2 postele zvlast. Teda najprv by si to mohla mat ako len rozsirenu postel a neskor ked deti dorastu, domontujes vrchne poschodie.

lusyc
18. feb 2021

Pripojím len moju skúsenosť. Máme 4 a 2 ročné dievčatá. Tiež som kúpila počas druhého tehotenstva poschodovu posteľ, že ked mladšia dorastie, tak bude dole a staršia hore. Realita? Staršiu som síce naučila byt v izbičke aj samu, ale po nejakom čase sa to zlomilo a musela som s ňou zase spávať, na úzkej 90 cm posteli. Čiže asi rok som behala celé noci hore dole z izby do spálne k mladsej nakojit a nazad, lebo staršia plakala, takto 2-3x za noc, aby sa navzajom nebudili. Tak som chcela už teraz 4 ročnú dat hore a mladšiu dole. Nedá sa. Obe by liezli hore a ešte ani tá staršia nie je tak rozumná, aby bola hore. Takže máme poschodovu posteľ a detskú postieľku v izbičke a ja konečne sama v spálni. Na poschodí postele sú veľké hračky. Ked chce mladsia nakojit, tak si ju zoberiem k sebe do postele, to nie je každú noc.
Teraz by som už kúpila poschodovu postel, ktorá sa da rozložiť na dve samostatné. A dole širšiu podľa priestorovych možnosti izby.

lusyc
18. feb 2021

Máme túto: https://www.nabytok-aldo.sk/poschodova-postel-a...
Rošt dole sa hneď prepadol, boli slabé tie kovové držiaky, tak manžel dokúpil hrubšie a viac a prisroboval. Už je to dobre.

petulaptt
18. feb 2021

@lusyc hej, clovek dopredu nevie ako to bude. Ja mam takmer 7 rocnu a 2,5 rocnu. Spia same v izbe, len o par dni sa narodi dalsie, takze budú casom v izbe 3 😂 takze priestorovo tie dve vacsie budú na poschodovej a najmensie v postielke u mna, neskor v postielke s nimi v izbe ked uz prespi noc a potom budú nejako rozdelene, ze 2 na poschodovej a jedna samostatna postel. Tak snad to mam dobre premyslene a nebudu nejake necakane problemy 😁

babydesire
18. feb 2021

@martyzpp z tempa uz nic nechcem...uz radsej docasne nafukovacku nez nekvalitny vyrobok

ujaju
14. mar 2021

@babydesire My máme veľa vecí od nich a všetko nám dobre slúži, aj v spálni posteľ máme a suseda tá poschodovú deťom kupovala asi pred pol rokom a je perfektná.
Podľa mňa majú v pohode nábytok a za dostupné ceny hlavne.

katpizur
7. apr 2021

@ujaju suhlasim, kedysi som chcela mat vsetko od stolara, lenze to zakazdym dlhe cakacky, ceny tiez nie najnizsie, tak som to potom uplne prehodnotila 🙏

ujaju
12. apr 2021

@katpizur Lenže to by som musela mať aj jasnú predstavu o tom čo chcem aj mnoho iného, mne to vyhovuje skôr tak, že si pozriem ponuku obchodu a vyberiem rovno čo by sa mi páčilo, čo by sa nám hodilo a mám hneď aj jasnú predstavu o cene.

katpizur
5. máj 2021

@ujaju toto aj mne poslednu dobu a este radsej ked sa mozem ist niekam do obchodu poprechadzat, to je pre mna uplne najlepsie riesenie 😉