Pekny den, prosim vas, mate niekto tuto postel z Tempo kondela? Aka je kvalita? Prip. vedeli by ste mi odporucit kde by som mohla takuto postel v kvalitnejsom prevedeni objednat? Velmi pekne dakujem 😊
@martyzpp hej, treba čítať pozorne popis a ak sa dá zavolať aj do predajne a popýtať sa poriadne, lebo my čo sme dcére kúpili toaletný stôl so zrkadlami, vôbec nás ani nenapadlo, že tá taburetka, bude taká slabá, už sme ju aj poistili so šróbmi , no úplná katastrofa a to má 13 r., kebyže to mal byť pre mňa? tak sa rozpadne
@martyzpp
https://www.temponabytok.sk/detska-izba-postele...
v popise má borovicové drevo, --- preglejkový latkový rošt - hmmm
@elenka.k och, no nie ke to nic moc. Asi sa aj tak rozhodneme len pre jednu sirsiu postel (pre 2r syna) a druhemu kupime dalsiu az ked bude starsi (este som len tehotna)
@petulaptt vyzera fajn, ale ja mam este male dieta, este som to chcela riesit tak, ze budem s nim spat na tej dolnej sirsej posteli a ked pribudne a podrastie surodenec, starsi pojde hore a ja s maldsim opat dole.
tak prajem dobré rozhodnutie!! a všetko dobre
@elenka.k dakujem 😊 nieco uz vymyslime, chcem uz maleho naucit spat vo svojej izbe a posteli a chcela som mat uz postele poriesene pre obe deti naraz ale asi kupime len jednu sirsiu. Teraz tam mame Hemnes z Ikey ale je siroka len 80cm a ak by som chcela spat s malym(este ho kojim tak 2x za noc), tak by sme ju museli kazdy vecer rozkladat a rano skladat 🤨.
Pripojím len moju skúsenosť. Máme 4 a 2 ročné dievčatá. Tiež som kúpila počas druhého tehotenstva poschodovu posteľ, že ked mladšia dorastie, tak bude dole a staršia hore. Realita? Staršiu som síce naučila byt v izbičke aj samu, ale po nejakom čase sa to zlomilo a musela som s ňou zase spávať, na úzkej 90 cm posteli. Čiže asi rok som behala celé noci hore dole z izby do spálne k mladsej nakojit a nazad, lebo staršia plakala, takto 2-3x za noc, aby sa navzajom nebudili. Tak som chcela už teraz 4 ročnú dat hore a mladšiu dole. Nedá sa. Obe by liezli hore a ešte ani tá staršia nie je tak rozumná, aby bola hore. Takže máme poschodovu posteľ a detskú postieľku v izbičke a ja konečne sama v spálni. Na poschodí postele sú veľké hračky. Ked chce mladsia nakojit, tak si ju zoberiem k sebe do postele, to nie je každú noc.
Teraz by som už kúpila poschodovu postel, ktorá sa da rozložiť na dve samostatné. A dole širšiu podľa priestorovych možnosti izby.
Máme túto: https://www.nabytok-aldo.sk/poschodova-postel-a...
Rošt dole sa hneď prepadol, boli slabé tie kovové držiaky, tak manžel dokúpil hrubšie a viac a prisroboval. Už je to dobre.
@lusyc hej, clovek dopredu nevie ako to bude. Ja mam takmer 7 rocnu a 2,5 rocnu. Spia same v izbe, len o par dni sa narodi dalsie, takze budú casom v izbe 3 😂 takze priestorovo tie dve vacsie budú na poschodovej a najmensie v postielke u mna, neskor v postielke s nimi v izbe ked uz prespi noc a potom budú nejako rozdelene, ze 2 na poschodovej a jedna samostatna postel. Tak snad to mam dobre premyslene a nebudu nejake necakane problemy 😁
@martyzpp z tempa uz nic nechcem...uz radsej docasne nafukovacku nez nekvalitny vyrobok
@babydesire My máme veľa vecí od nich a všetko nám dobre slúži, aj v spálni posteľ máme a suseda tá poschodovú deťom kupovala asi pred pol rokom a je perfektná.
Podľa mňa majú v pohode nábytok a za dostupné ceny hlavne.
- v kvalitnom prevedení, dať vyrobiť u drevára 😉