Poschodová posteľ - spanie 5 ročnej dcérky

zarkaamamka
16. jan 2022

Ahojte
Zmenili sme dcérke izbu
Túžila po poschodovej
Posteľ má skoro 2metre .
No samozrejme ja neviem spať bojím sa že spadne
Dcérka má čoskoro 5r.
Stále sa krúti točí bucha nohami o posteľ
Tie čo máte poschodovu a vysokú
Máte tam ešte nejakú zábranu ? Mi máme zábranu ale aj tak mi to príde stále málo .
Ďakujem za odpoveď

mauduska
16. jan 2022

z bežnej postele padá? Ak nie, prečo by mala zrazu padať z poschodovej? Má tam zábrany, hádam ich len nebude v spánku preliezať :D

zarkaamamka
autor
16. jan 2022

@mauduska hej veď toho sa bojím že bude dávať dole nohy ako s bežnej postele
Keď schádzala dole ... Zatiaľ pekne zakričí že ide cikať alebo zide dole po schodoch ale i tak mi to nedá a v noci mňa trhá keď sa čo i len mikne

mizub
16. jan 2022

Moji synovia majú takúto posteľ. Starší na nej spí od 4 rokov, Mladší od 5tich. Starší sa nekrútil, nesadal na posteli, tak mu stačilo len dať nadstaviť zábranu - dali sme si na mieru vyrobiť u stolára, keďže sme použili matrac, ktorý je vyšší ako sa odporúča pri tejto posteli... V pohode na nej spáva. Mladší je "putovníček" ešte stále sa točí na posteli, či si len tak sadne a prevalí sa na druhú stranu. U neho som mala strach, ale keďže sme dostali takúto posteľ a skladovať sme ju nemali kde, kým podrastie, tak manžel k nej pripevnil bočné steny z detskej postieľky a má to až po strop skoro. Nechali sme mu to doteraz a ešte chvíľu necháme. Zatiaľ mu to nevadí 🙂

laurar1
16. jan 2022

@zarkaamamka Ahoj. Raz som videla taku zabranu navyse, bol to taky hruby povraz na hakoch zo stropu na postel, vyzeralo to velmi pekne. Ak sa bojis skus nieco take.

slavkadi
16. jan 2022

@zarkaamamka domontujte jej tam ešte sieť (upevniť na háky o strop a o posteľ) a hneď budeš spokojnejšie spať 😉

zarkaamamka
autor
16. jan 2022

@mizub ďakujem 🙏

zarkaamamka
autor
16. jan 2022

@zarkaamamka ďakujem

zarkaamamka
autor
16. jan 2022

@slavkadi áno aj nad tým som uvažovala ďakujem 🙏

patka06
16. jan 2022

@zarkaamamka dcéra spala od 2,5 roka na vyvýšenej posteli, nebol problém a to sa na posteli aj točila ...ráno som našla hlavu tam kde mala večer nohy. nikdy ale nespadla.
Pôvodne som tam tiež chcela dať sieť, nedali sme, postupne som zistila, že by bola zbytočná

evkamotka
17. jan 2022

Syn ma cez styri roky a na takuto postel by som si neteufla ho dat spat. Suhlasim s tou sietou alebo lanami

zarkaamamka
autor
17. jan 2022

@evkamotka moja má 5r
Trufnut som si trúfla
Len mám obavy

mizub
17. jan 2022

@zarkaamamka Pripájam foto, aby ste si vedeli predstaviť, že ako to máme poriešené. Starší ma nadstavené 8cm v najvyššom bode prednej steny postele (v tom oblúku) a mladšiemu to manžel pripevnil pomocou "L" a zdrhovačiek. Drží to perfektne a plní to svoj účel. Ani v jednom prípade nám nešlo o vzhľad, ale o funkčnosť - to len ak by sa niekto pohoršoval, že ako to vyzerá.