Poschodová posteľ Bohdana

zoe333
21. júl 2024

Ahojte mamky, má niekto z Vás skúsenosti s poschodovou posteľou Bohdana? Nedá sa sem nahrať foto. Na stránke maxmax ju majú. Je trojmiestna, má pekné zábrany, úložné šuplíky a dá sa využiť ako poschodová alebo uložiť postieľky osobitne. Oslovilo ma tiež, že je to masív. Má niekto takúto posteľ doma? Viete prípadne poradiť aj inú posteľ, ktorá by mala uvedené vlastnosti? Ďakujem krásne!

zoe333
autor
21. júl 2024

Sem to nahrám 🙂 tu je tá posteľ
@zoe333

zoe333
autor
21. júl 2024

A ešte tu

draculla
21. júl 2024

@zoe333 my ju mame doma, da sa poskladat ako poschodova postel alebo aj rozlozit na jednotlive lozka

zoe333
autor
21. júl 2024

@draculla áno. Ďakujem krásne za odpoveď, máte ju už dlhšie? Je pevná? Skladala sa dobre, všetko sedelo? Nevŕzga, nekýve sa pod? Je kvalitná?

draculla
21. júl 2024

@zoe333 na vianoce to budu dva roky. Starsi syn (15 rokov) spi hore, ma viac ako 180cm, len trosku sa kyve ked sa prehadzuje, no myslim ze to kazda jedna poschodova ppstel by sa kyvala. Sklada sa lahko, len poriadne priskrutkujte listu na ukozenie rostu, ja som si ich pre istitu dodatocne priskrutkovala (bala som sa aby nespadol rost so synom, kedze starsi syn spi hore). Pristelka je akurat naozaj len na prilezitostne prespatie, kedze sme tam ledva vopchali matrac s vyskou sa mi zda 8cm. Vybrala som schvalne s kokosom, aby az tak netlacili rosty. Supliky maju na spodku sololit, niekedy sa vysunie a treba znova "nahodit" na spravne miesto

zoe333
autor
23. júl 2024

@draculla ďakujeme krásne za info! Posteľ objednaná, tak snáď bude všetko ok ;)