Ahoj.
Budeme mat druhe babo. Stahovali sme sa do poschodového domu a premyslam, ako budeme cez den fungovať. Chcela by som kupit postieľku, ktorú budem mat k dispozícii len dole. Hore v spalni mame po 1.dietati klasicku drevenu. Co odporúčate? Ideálne na kolieskach aby som ju v prip. Potreby mohla presunúť z obývačky do kuchyne. Je nieco co by som využila od narodenia na dlhsi cas? Tie klasické cestovné postieľky su prilis hlboke mam pocit na začiatok. Vdaka.
V dome v spalni som mala drevenu ale v obyvačke čo som mohla premiestniť som mala tuto cestovnu, teraz to maju za super cenu .A ten kolotoč pasuje aj na postielku, mas na tom svetlo, hudbu a hracky, vibraciu. , Je k tomu ten prebalovaci pult, a mas aj sieťku proti hmyzu a da sa preobyt nôžky na hojdačku .Kupila som do toho penovy matrac v jysku, v tedy bolo v akcii za 30euro
@ildiko36 tu som presne spomínala v príspevku vyššie. Mali sme ju v modrom tiež sme boli spokojní.
My máme túto 🙂 https://www.lidl.sk/p/roba-detska-postielka-k-p... rozmer tak akurát (menšia ako klasická postielka, čiže je aj spratná), na kolieskach vieš si ju dať aj vyššie a vieš z nej urobiť aj ,,lavicu”…keď príde neter tak zhodím len prednú časť a ona si tam sedká
Ešte som zabudla, postielka ma aj matrac a mantinel
Super dievčatá ďakujem presne na take niečo som myslela 👍
Ja mám klasickú cestovnú ktorá sa dala nastaviť na dve výškové polohy. Úplne novú, nepoužitý ani raz 🤣🤣🤣
@alexandra197 aj ja mam v modrom🥰
My sme mali takto isto v dome. Dole som mala cestovnú, dno sa v nej dalo tiež zdvihnúť. A neskôr slúžila ako ohrádka na hranie. Mali sme kinderkraft, bola na kolieskach a dala sa z nej aj kolíska urobiť.