Ahojte,
poradili by ste, prosim, kde hladat peknu dievcensku jednolozkovu BIELU postel? Rozmer 90x200 a idealne bez suflikov a drevenu? Lebo pozram na nete uz dlho, ale nic vhodne som nenasla.
Pripadne aj tip na nejake obchody ako IKEA a pod. Vsade su len take "fadne" - bola by som rada, keby mala nieco pekne, dakujem 🙂
Dat spravit stolarovi na mieru..2 rocna dcerka ma domcekovu postel z masivu,material pevny,cena neporovnatelna s tymi drievotrieskovymi. Stolar mi vyrobil taku aku som si povedala,farebne prevedenie,doplnky atd
Koľko rokov má? Už nejaký nábytok v izbe máte? Vieš aby to spolu ladilo, mne sa veľmi páči u Kondelu posteľ Paris, skús si nájsť, tá je biela, aj takéto rozmery a je to taký štýl, že vidieť, že pre dievča, mne to úplne padlo do oka 🙂
Mas aj nejaku predstavu, ze co asi by si chcela? Ci nejaku drevenu alebo kov alebo co? 🙂 Ale kvitujem bielu farbu to je velmi nadcasove a lahko sa kombinuje, aj ja ju preferujem pri vyberani nabytku.
Pozri na Favi.sk .. je to vyhladavac nabytku a najde ti tam postele z mnohych obchodov