Poradte kameru do detskej izby

lylyjana
25. jún 2024

Mali sme predtym nannycam trulife h32, ni prestala uz fungovat. Nebola som s nou velmi spokojna, nemala velmi velky dosah v dome. Co by ste odporucili?
Vdaka

t1nusa
25. jún 2024

@lylyjana Xiaomi Mi Home 360 😊 cena perfektná, funguje cez wifi, dosah ma nekonečný nakolko sleduješ dieťa cez appku a nie základňu, len teda musí byt kamera pripojená k elektrickej sieti

petamich
25. jún 2024

aj my mame Xiaomi kameru namiesto pestunky

lylyjana
autor
25. jún 2024

@petamich
@t1nusa
A musite mat stale spustenu appku? Alebo vam pride notifikacia, ze sa dieta hybe alebo place?

t1nusa
25. jún 2024

@lylyjana ja mám appku zapnutú stále, pre svoj vlastný pokoj 😊 používam na to tablet čo máme doma, ale myslím, že je na nej aj detekcia pohybu, priznám sa toto ale nemám vyskúšané

petamich
25. jún 2024

detekcia pohybu je o nicom, posiela notifikacie stale aj ked sa naozaj minimalne pohne, my sme nikdy nemali zapnutu stale, len som kontrolovala alebo ked som cosi pocula atd. - ale tak v byte je to jednoduchsie, inak by som asi mala stale zapnutu 🙂

lylyjana
autor
27. jún 2024

@petamich a da sa napriklad zapnut len upozornenia na zvuk? ze ked napr zacne plakat?

petamich
27. jún 2024

@lylyjana netusim veru, skusim sa pozriet cez vikend. sme mimo dom a je offline kamera 🙂 my uz ju takmer nepouzivame a stale nejake nove funkcionality su, ked je nejaky vacsi update systemu, pripomeniete sa mi prosim napr. v nedelu (ak by som zabudla)

lylyjana
autor
30. jún 2024

@petamich zdravim. len sa pripominam ohladom kamery 🙂 inak neviete prosim, kebyze mam jednu kameru na syna v jednej izbe a v druhej izbe totoznu kameru na dceru v druhej, da sa v pohode preklikavat pomedzi videa?

petamich
30. jún 2024

@lylyjana je tam teraz nieco nove, ze AI setting - baby crying ale ako to funguje neviem, skusim to vecer zapnut, ked ulozime nasho, ze na co to reaguje

a ano v appke budete mat dve kamery a medzi nimi sa da prepinat 🙂 ja tam takto vidim jednu "virtual room" vy by ste mali dve

lylyjana
autor
1. júl 2024

@petamich dakujem velmi pekne 🙏🧡

petamich
1. júl 2024

@lylyjana a teda nase dieta neplakalo, tak asi nedetekovalo nic 🙂 ale ani zvuky u okolia, tak uz to asi vylepsili, kedysi to vsetko chytalo