Ahojte , poraďte ,prosím ,nejakú dobrú firmu ,ktorá vyrába kuchynské linky na mieru alebo kľudne aj nejakú predajnuk, kde sa da kúpiť kuchynská linka ? ďakujem .
Tiež som za Decodom
Ďakujem za rady ,decodom vyrába aj na mieru? Sme z Považskej Bystrice
Danküchen.. trošku drahšie, ale zas totálne premakane a kvalitné...
za mna tiez Kočiš, mame komplet nielen kuchynu , ale aj spalnu ,chodbu, skrinku v obyvacke a velka spokojnost vsetko na mieru
http://www.kocis.sk
Decodom.... spokojna s celou kuchynskou linkou 😉
Dievčatá ďakujem za typy ,popozeram
Dievčatá a na koľko e vás cca vyšla kuchyňa ? Že koľko odložiť ? :D
my sme mali od Kocisa... upla spokojnost... cenovo vysla podobne ako decodom po vsetkych akoze zlavach co ponukaju...
decodom nerobi namieru len sa tvari... maju sektorove skrinky 15 30 45 60cm... z nich si clovek nasklada kuchynu... ale ak mu vznikne 10cm fuga (medzera niekde) poriesia to len doskou ze to prekryju... nevyuziju miesto naplno tak ako kuchyna na mieru...
Decodom určite. Mame aj my. Sme veľmi spokojní. A teda žiadne 10 centimetrové fugy prekryté doskou veru nemáme 😁😉
@malinajahoda nam to tak vyslo lebo sme mali atyp rozmer.. nevedeli naskladat tak nam povedali ze tam daju len dyhu... nevedeli mi urobit na cenitmetre presne aby pasovala rohova kuchyna...
a este ked som chcela jednu policku dorabat speci... mi povedal predajca ze sa to neda nakombinovat vo farbe ako chcem a mam si kupit pasku na nabytok a podlepit si to sama aby som zmenila farbu....
ale mozno zalezi od predajcu alebo sa za 5 rokov zmenila uz situacia a robia na mieru aj uplne nie len sektorove ktore nazyvali na mieru.... ak je to tak tak sa ospravedlnujem za dezinformaciu....
@dzina007 my máme tiež rohovú kuchyňu do L a žiadny problém. Každý centimeter využitý, všade rovnaká farba. Robili nám ju pred 3 rokmi.
Ja mam teraz skladanu z decodomu lepšie povedané namodelovanu a pôjde do výroby a prvý týždeň september budú montovať. Cena 1950eur
@malinajahoda vravim mozno uz zmenili strategiu... a pochopili ze namieru znamena namieru.. alebo vas predajca bol kreativnejsi ako nas... 😀
@tanag https://www.okay.sk/kuchyne-jedalne/ celkom dobré ceny, určite pozri
@tanag nás vyšla na takých 2300€. Bez spotrebičov.
@tanag Trendy Nábytok 👍
@tanag
Kuchyne sykora Brno.
+veľmi odborne a priateľské jednanie.
ja mam kuchynu z okay a som velmi spokojna
ja som kupovala hotovu, nedavala som si vyrabat
@tanag Decodom. Max.spokojnost.