Viete mi poradit nejaku kvalitnu (nie prilis drahu) otocnu stolicku k pisaciemu stolu pre chlapca, ktory ide do 1.triedy? Ake su vase skusenosti? S ktorou ste spokojne? Obzerala som viacero, ale niekedy je vyzaz super a material o nicom. Nechcem, aby sa mu zbytocne potil zadok 🙂
@natalik2007 budem rada, ked posles foto. A aka znacka? Kde si kupovala???
@mary939 buď tesco alebo merkury market U neviem lebo som ju kupovala dávnejšie. Foto ti pošlem večer O 19:00 lebo teraz som V práci
@natalik2007 ok, dakujem 🙂
@mary939 A vieš čo ja tu stoličku používam doma A používa ju aj moja dcéra ktorá ide do druhej triedy
@mary939 nie, nie je, ale úplne v pohode na nej sedeli. Ten model sa volá SNILLE, ale pozerala som, že už ju robia otočnú, kolieskovú, my máme s pevnými nohami. Dcéra je už na strednej, má ju od 6 rokov, syn má 11 a tiež od 1. triedy na nej sedí. Stála 15€.
Dcéra mala 1. stoličku v tom štýle, ako je na foto, po týdni letela z izby. absolútne na nej nevedela písať DU, len sa krútila, vrtila, ked sa predohla, utekala jej akoby dozadu. Je to fajn pre človeka v kancelárii, ale nie pre prváka, moj názor.
@hettinka mne sa na stranke ikei paci tato https://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/703...
odborníci napr. psycholog otočnú pre prvákov vôbec neodporúča
Ellen s line
@stanulienkat ta ma ale otacacie kolieska, ze?
@mary939 ano,ale neviem,ci sa nedaju zaaretovat. Nastavitelna vyska a hlbka sedu+ vyska operadla. Sconto
@mary939 ja mam za 60 A je skvelá keď chceš pošlem foyo