Odkiaľ kúpiť skriňu do izby?

korinecka
11. júl 2019

Dobrý deň, prosím poraďte odkiaľ ste kupovali veľkú šatníkovú skriňu do spálne (nie vstavanú) a ako ste spokojné. Na Heuréke má dobré recenzie firma Tempo Kondela, ale zase na iných stránkach si naň sťažujú. Ďakujem za rady.

monane
11. júl 2019

@korinecka ja som si dávala robiť na mieru a som brutál rada za to, je to pecka, krásna, veľká, pevná a aj v záruke

kvetinka75
11. júl 2019

ja by som tiež len vstavanú. Prečo chcete normálnu? Mne na takejto skrini vadilo, že som musela stále utierať z vrchu prach a kopu prachu bolo aj za skriňou.

korinecka
autor
11. júl 2019

@kvetinka75 skriňu budem v budúcnosti ešte určite sťahovať, preto nie vstavanú. Inak by som si vstavanú dala spraviť aj ja, ale zatiaľ potrebujem takéto riešenie.

korinecka
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
danik1505
11. júl 2019

@korinecka ja mám z decodomu a ok

lauriinkaa
11. júl 2019

@korinecka my máme z decodomu skriňu cassa, je fajn a dajú sa k neej aj dojazdy dokúpiť aby sa dvere pomaly zatvorili

patka06
11. júl 2019

skriňu sme kupovali v Tempo Kondela cez net ..je kvalitná, ľahko sa skladala, ja ich môžem len odporúčať

adelakom12
15. júl 2019

Akurát riešim rovnaký problém. Pozerala som Mobelix, JYSK, OKAY nábytok, IKEU, DREVONU aj nejaké internetové obchody. A fakt neviem, akoze tá DREVONA bola fakt dobrá aj cenovo aj tak, ale asi kúpim nakoniec z OKAY https://www.okay.sk/multi-skrina-203-215-61-son... akurát sa mi vzmestí ku nej ešte komoda alebo stolík, uvidím. Lebo stenu mám skoro 3m a chcem ju vyplniť.

lennaa
12. aug 2019

Nemohla by si prosim pridat fotku, ze ako vyzera vo vnutri @patka06? Myslim rozlozenie policky a vesiaky ako to je podelene 🙂 Alebo ci len cisto na zavesenie alebo jak je riesena??

patka06
12. aug 2019

V skrini už má dcéra veci nasťahované, pokúsim sa neskôr odfotiť, ale katalogový obrázok viem doložiť, na dolnom obrázku je nakreslené rozloženie, presne tak je to vo vnútri
Je delená na dlhé vešanie, nad tým ešte polica a poličková časť na ukladanie poskladaných vecí je tam tiež.
Podľa mňa je super, veľa odkladacieho priestoru

patka06
12. aug 2019

našla som v PC foto, keď sa skladala - vidno poličkovú časť a v tom skrytom je vešanie a horna veľká polica
My sme ešte zvažovali aj nadstavec na vrch rovnakého tvaru, aby bola po strop a získali sme ešte odkladací priestor

lennaa
12. aug 2019

Jej @patka06 dakujem, ty si rychla 🙂 To je super, ze je tam aj aj, presne takyto styl sa mi paci. Lebo vela co som kukala tak to bolo len na vesanie a ja teda som radsej za to, ked skrina ma aj aj. Predsa len kopa veci je takych co sa zavesit neda a tie policky su fajn aj na nejake ciapky, tielka a pod 🙂 Este mi mozes cca cenu napisat, ze jak vysla? Ak si pamatas?

patka06
12. aug 2019

@lennaa objednávala som cez e-shop toto je ona:
https://www.temponabytok.sk/spalna/skrine-a-ulo...
mala som tam ešte 4% zľavu a dovoz bol zadarmo - podľa mňa sa to oplatilo
Tiež si myslím, že je úplne super, dcéra má malú izbičku 3x3,5 m, tak sme potrebovali využiť každý cm, preto takéto riešenie a neľutujem
Do tej skrine sa zmestí fakt kopec vecí, dolu pod tým vešaním je ešte dostatok priestoru, tam má napr. naukladané topánky v krabiciach, hore ruksaky a kabelky, na poličkách tričká, mikiny, čiapky ....proste všetko

lennaa
12. aug 2019

Aha @patka06, to je vlastne z celej zostavy skrina, to je fajn, ze potom sa to da este dokupit. Idem prestudovat aj tie rozmery celkovo. Nech si to viem predstavit akoby to do hostovskej zapadlo 🙂 Presne toto je to, aj ja chcem aby ten priestor bol vyuzity na maximum, lebo miesta nemame na rozdavanie 🙂

patka06
12. aug 2019

@lennaa áno dá sa vytvoriť aj zostava na celé steny tak ako je na obrázku
My máme len tú jednu skriňu, doložená je komoda a policová otvorená časť, keďže to je v detskej
Popísané rozmery presne sedia a skladanie bolo podľa návodu, tiež celkom jednoduché.
Prišla rozložená v doskách, len pozor ak by si objednávala cez ten e-shop ako ja - nezabezpečujú /teda pred rokom keď sme kupovali/ vynesenie do bytu - zložili mi to len pred vchodom paneláku

lennaa
12. aug 2019

Dakujem @patka06. Komodu si kupovala tiez z tade? Myslim, ze k tomu by mohla ist v podstate akakolvek, len aby biela bola 🙂
Bolo to tazke, ked to doviezli? Reku ci si to budem musiet naplanovat tak aby muz bol doma alebo to zmaknem sama 🙂

patka06
12. aug 2019

áno komodu mám túto:
https://www.temponabytok.sk/kuchyna-a-jedalen/v...
a na nej regál:
https://www.temponabytok.sk/obyvacka/kniznice/r...
tá skriňa boli dosť veľké ťažké kusy, lepšie ak je tam chlap ...ak si "trénovaná" a nie je do do schodov dáš to aj sama ...sú dobre zabalené dajú sa ťahať po zemi bez poškodenia

lennaa
12. aug 2019

Ooo to pozriem. Mne sa paci ked je ten nabytok biely, taky neutralny a tym padom sa da potom aj pekne skombinovat s nejakymi doplnkami.
Tak to necham potom na mojho draheho, nebudem sa s tym sama natahovat 😀

patka06
12. aug 2019

áno biely nábytok je super ...my máme kombináciu na želanie dcéry s fialovou ..je to také trošku "milkové", ale vyzerá to dobre
V detskej si ho ešte plánuje dotvoriť dekoračnými nálepkami
Máš pravdu, je lepšie keď to ponosí chlap ...aj poskladať to bude treba, takže bude užitočný

lennaa
12. aug 2019

S tou fialovou @patka06 to musi byt pekne. Najma ked kukam, ze je taka jemna, aspon na tej fotke, ze to neni take tmave 🙂
Pri detoch je hlavne podstatne aby ten nabytok bol funkcny 😉
No neviem ci u nas ta jeho praca neskonci len nosenim, kedze on moc na skladanie nie je 😀 To skor ja si vezmem navod a pustim sa do toho 😀

patka06
12. aug 2019

@lennaa moja slečna dostala izbu na 12ste narodeniny, takže zariaďovala a vyberala farby viacmenej sama ....vyzerá to dobre, fialová je taká jemná...nie je to tmavé a biela tiež izbu zosvetľuje, navyše je tam veľké okno ..to na foto nevidieť, takže v pohode.
Nábytok je veľmi praktický....hlavne veľmi dobre využíva priestor ...to bolo u nás najdôležitejšie
A to skladanie ...to podľa návodu išlo fakt šup šup ...ak si trošku technický tip podarí sa ti to, ale budeš potrebovať pomocníka tipu ...tu mi to podrž

sweetdreams
12. aug 2019

Konkrétne s Tempo Kondela nemám dobrú skúsenosť, kvôli jednej posteli som sa s nimi dvakrát pohádala po telefóne (dva rôzne problémy) a vtedy som sama sebe sľúbila, že od nich už nikdy nič neobjednám. Zase samotná posteľ sa mi napriek tomu zdá byť kvalitná, len teda než sme sa k nej dopracovali....

patka06
12. aug 2019

@sweetdreams ja som okukala na predajni a objednala cez e-shop, celý obchod prebehol bez problémov a tovar bol kvalitný, takže z mojej strany maximálna spokojnosť

lennaa
3. sep 2019

Aspon sa jej bude aj lepsie fungovat v tej izbicke @patka06, ked si mohla farby vyberat sama 🙂
Ukazala som ju aj drahemu a objednali sme ju 🙂 Dakujem ti teda velmi pekne za rady a za tip 🙂 PS: Pomocnika tohto typu nastastie mam 😀

wiw8
4. sep 2019

@sweetdreams Zvlastne, no ja som problem nemala s tym obchodom a to uz viacero veci som z tade kupoval a teda roznych, aj nabytok aj koberec napriklad a vsetko v pohode 🙂

sweetdreams
4. sep 2019

@wiw8 tak to je dobre, že nemáš negatívnu skúsenosť...

penelope11
9. sep 2019

Je to v pohode aby deti mali v izbe biely nabytok? Nie je lepsie ist do nejakej hnedej aby to bolo take teplejsie a utulnejsie?

simca06022011
9. sep 2019

@penelope11 ja som prvy kupila biely, leskly - iba to umyvam, skrina sa nastastie rozpadla, cize sa ide kupit nova... a potom stol a kniznicu a postel som uz dokupila drevene, tych par kusov bielych povymienam tiez a budem mat pokoj :D a aj to lepsie vyzera, kedze my mame vsetko drevene doma.

penelope11
9. sep 2019

Preto sa pytam @simca06022011, ze co bude lepsie. Mne sa akoze biela paci velmi, lebo je to take ciste, len pri detoch reku ci nebude lepsie nieco take teplejsie, nejake farby. Ja tiez uz kadejako spekulujem, ze jak to my vyriesime 🙂

simca06022011
9. sep 2019

@penelope11 ja mam normalny dub, lebo mne este aj ked mala ruky od ceruzky ostali cierne capky po nabytku, to som musela po case cifom drhnut. Na dube (este je aj taky strukturovany) nemam nic... utieram to aj tak, lebo nepredpokladam, ze je to super ciste, ale aspon tie flaky tam nie su. Ale ide len o zvyk, kazdemu sa nieco ine paci. Ja mam dieta v kuse s farbami a ceruzkami v rukach.. okrem toho, mame farebne steny, drevene okna, drevenu podlahu.. mne tam ten biely nabytok svietil strasne :D