Viete poradiť nejaké nočné všetko, na baterky, ideálne nie moc výrazné, aby nevyrusovalo dieťa?
Určite od easylight.sk , nenarusuje spanok detí, lebo svieti iba na cerveno, a je nabijatelne,aj senzorové. Mam od nich 2 ks,som veľmi spokojná.
@minenkak lebo zásuvku mam bud za dverami alebo až pri posteliach. Čiže nevyhovujúce miesta na toto
Môj syn mal veľmi rád takú lienku, čo mu svietila hviezdičky na strop. Po pol hodine sa sama vypla.
@h2 my máme takého kozmonauta co robí nočnú oblohu. Ale ja by som potrebovala iba také svetlo
My mame taku tu touch lampu. Dotknes sa jej, a drzis a bud zosilnujes, alebo zoslabujes intenzitu svetla. Je na nabijanie,a da sa potom prepnut a meni farby. Pouzivala som to na kojenie. Teraz ju mam na zachode 😂 aby ma velke svetlo neprebralo.
Áno presne toto
@minenkak o tom som počula už,že niektorí ľudia nezvládajú červenú farbu. Potom je ešte možnosť kúpiť si oranžovú žiarovku,mam ju tiez, svieti ako pri západe slnka, tá ale obsahuje trochu zelené spektrum farieb, ale neobsahuje modrú, lebo ta najviac vplýva na melatonin. Tu ale myslím nepredávajú na sk. Ja ju mam z Anglicka,ale predávajú ju už aj v Čechách.
Ja som objednávala nedávno odtiaľto lampu do zásuvky. Prišla za pár dní.
Ale majú aj detské na baterky.
https://www.svet-svietidiel.sk/pre-deti/?par=fu...
@h2 my máme takého medveďa. Potom mame ešte projektor hviezdiciek a planét a dá sa to dat na baterky a aj do zásuvky.
Naco potrebujete v noci svietit?
Prečo na baterky,do zásuvky sú nočné svetielka aj so senzorom a samé sa zapnú aj vypnú