Ahojte, mate prosim niekto skusenost s touto postelou? Celkom sa mi paci ale nemam si ju kde nazivo pozriet tak by ma zaujimalo ci ju nema niekto doma a ako je s nou spokojny🙂
Ahoj, nemám síce takúto postieľku, no osvedčil sa nám matrac na zemi/podložke.
https://www.montemother.com/nasa-montessori-izb...
@cihlicka1990 urcite nie, my sme dali po kratkom case aj na ikeackej detskej posteli tie zabrany dali prec, bola som rada ze to tam je iba zasunute. Hranie sa nula bodov, sadnut si nula bodov.. udrela sa do toho hocikedy. A toto je tiez take, ked sa netrafi do "otvoru" udrie sa, plus si predstav ty ze leziez do postele, cez presne urceny otvor v strede (na kraji... hocikde). A dalsia vec, bude sa mu to pacit ako 2-3-4 rocnemu.. ale potom budes menit. 160cm bola dobra mojej este ako skolacke(ako menili sme za 190x140ked isla do skoly, ale nemuseli by sme). Nie je to najpodstatnejsia vec, ale mozno nieco co potom este vyuzije by si skor uvitala, z Ikeackej postielky sme urobili "gauc" :DD
@cihlicka1990 nemali sme takú ale niečo podobné. A teda neodporúčam. Keď sa dieťa hra a chce si len tak sadnúť na posteľ, že napr.hodit sa, tie bočnice veľké sú riadne nepraktické. Neviem na aké dlhé obdobie to plánuješ, možno skorej skúsiť tie odobeacie bočnice