Návrh detskej izby

lajlla
13. feb 2022

Dobrý deň, na modrej streche som nepochodila, skúsim tu 🙂. Potrebovala by som pomôcť so zariadením/ rozložením nábytku v maličkej detskej izbe. Je síce len dočasná, ale radi by sme ju zariadili prakticky a zároveň pekne. Je pre dievčatko momentálne 2 roky. Ak poznáte niekoho kto by vedel vytvoriť návrh, prosím ozvite sa 🙂 Ja bohužiaľ nemám takú predstavivosť ani prehľad a už vôbec nie čas, aby som sa sama hrala s tým.

jumama
13. feb 2022

A aka je vasa predstava, len taka rada cloveka, co rad zariaduje a pripadne by vam vedel nejake nabytky vyhladat, alebo chcete aj profi vizualizaciu navrhu? A potom asi kazdeho by zaujimal rozpocet, co na to mate 🙂

snehulak77
13. feb 2022

Vieš čo, kukni pinterest. Zadáš small room for girl, milión možnosti ti vyhodí. Ja nemám predstavivosť a toto mi najviac pomohlo 😊

katulkagajdos
13. feb 2022

@lajlla tiež som riešila niečo dočasne do detskej izby- nakoľko nábytok na mieru som nechcela riešiť- keďže deti sú ešte malé 2 a 4 roky a všade píšu a lepia nálepky- u nás ikea busunge celkom fajn alternatíva- vsetok nábytok aj s matracmi do posteli 1000 € - môžem Vám poslať pár fotiek do správy ak by ste chceli 😉

mamina1419
13. feb 2022

@lajlla bolo by dobré napísať aj na aký čas to ma byť. Lebo pokiaľ bude v tej izbe len keď je malá nepotrebuje písací stôl stačí malý stolík . Nábytok nedávať pred radiátor , kôli účinnosti.vykurovania.

originaltea
13. feb 2022

Ahoj, robím interiérový dizajn, kľudne mi napíš IP 🙂

lajlla
autor
13. feb 2022

@jumama veľmi investovať nechceme, nakoľko je to len dočasne riešenie.
@katulkagajdos prosím pošlite, budem veľmi rada 😊

lajlla
autor
13. feb 2022

@mamina1419 je to len cca na rok

simca06022011
13. feb 2022

Na co navrh ked je to dočasne? Normálne postel, skrinu na saty ak velmi chcete (lebo nemusí tam ani byt) rozmýšľaj tak, aby si ju potom využila (napr v novej izbe), a úložný priestor na hračky, nejaku truhlixu, kuchynku... koberec na hranie. A dosť = Vsetko co 2r dieta potrebuje. Steny ozdobte obrazkami, na okno zaves detský a je to.

barbora237
15. mar 2022

@lajlla Ja robim navrhy. 😊

martina374
29. feb 2024

Ahojte, aj mne by sa zišiel nejaký iný/cudzí pohľad na našu malú detskú izbu, ktorú potrebujem zariadiť pre 2 školopovinné deti. Už sme rozmýšľali hocijako, ale keďže izba je trochu netypická tak nijako nám to tam nevychádza čo sa týka rozmerov postelí atď. Keby ste vedeli o niekom, kto by sa na to pozrel a poradil, niekoho zadarmo 🙂 bola by som rada. 🙂