Ahojte 🙂 vedeli by ste mi poradit nejaku nocnu lampu pre deti? Najlepsie bez kabla cize na baterky,dakujem za odpovede😀
My mame taky macicku na dotyk. Buchnes po nej,zasvieti a meni farby.svieti 20 min,potom sama vypne a nabija sa cez kábel ako mobil
@zorkahorka jeej,a kde ste kupili?
Ktosi nam ju dal
Daj si do vyhladavania silikonova LED lampa pre deti
V Lidl mávajú take lampičky na dotyk svietia cca 20 minút abpotom samé vypnú a sú na baterky a v takomto režime každý deň funguje aj pol roka na 3x AA, máme i vcielku maju kde sa dajú nastaviť dva režimy na pol hodinu a hodinu tiez sama vypne a tiez na baterky https://www.svet-svietidiel.sk/varta-15635-led-...
My mame toto:
Flow Nočné svetlo Fabian Medium Grey z mall. Da sa nabijat cez kablik, meni farby (treba ho tak tuknut silnejsie). Po 8h sa automaticky vypne. Ma aj taku funkciu, ze ked ho zapinate dotykom na zaciatku a podrzite dlhsie, on tak 2x zablika a vtedy svieti tusim 20-30 minut.
Ja som pri nom v noci na zaciatku prebalovala, takze sa svietilo kazde 2h a vydrzal nam cca 3-4 dni nabity. Teraz caka a pojde do detskej. Nikdy sa mi nestalo, ze by som ho chytila a bol by horuci.
Tusim je aj mensi kus z tohto, lebo tento velky bol drahsi.
Na baterky vydržia ca 3 max 5dni, viac das za baterky ako za elektrinu.Kup si bodové svetlo v elektrike, majú malo spotrebu, niekedy maju to aj v lidl..ja mam x druhov bez baterky ale dlho nevydrží ..to ked chces mozes dať a vianočné svetlo do okna na baterky, urcite to máš doma
Alebo daake kvalitnejšie solárne svetlo čo cez den nabyješ