Prosim poradte mi aky nabytok na hracky maju vase deti?
mam dvoch synov zatial maju kallax3x4,ale pride mi, ze je to dost male vzhladom na to, kolko hraciek nasi maju a este aj pribudnu, premyslam ci nezabezpecim casom nieco ine, ale neviem co, poradte 😁
My mame nateraz kym su deti mensie trofast z ikei. Vyhovuje mi, ze tam mozem dat rozne velkosti boxov. Plus maju police na knizky.
Aj moje deti majú policové regále a boxy plastové v zasuvnej skrini na seba poukladané. Ja neznášam keď je vsrtko zapratané hračkami. Na horných políčka h majú plysaky, na regáloch autíčka a plastové zvieratká, domčeky atď a v boxoch ostatné drobné hračky, ktoré "škaredo" vyzerajú na poličke.
Priebezne redukovat hracky
Mam 3deti a maju 1 trofast+1policku a kniznicu zvlast. My hracky triedime a snazime sa nekupovat kazdu blbost. Skor take tvorive veci teraz kupujeme. Ked vidim, ze sa s niecim nehraju, tak to ide prec.
moj ma kallax 2x4 a cast ma vo velkej pax skrini (spolocenske hry, lego, nejake knihy, ktore nanho este cakaju kolko rokov maju tvoji? lebo tych hraciek bude casom viac, ale potom zas menej, my sme teraz dost redukovali, lebo sa uz hra len s niektorymi (ma 6r, je prvak).
pozri este v ikea trofast, to je celkom oblubene