Matrace Wilsondo - skúsenosti

alex2019
16. feb 2023

Ahojte, potrebujem synovi kupit matrac, 80x160, tj rozmer, ktory nie je bezne dostupny napr v Ikei, na nete je kopec kadejakych stranok tak by som nerada kupila zle. Nasla som stranku kde poukaju matrace znacky Wilsondo, maju viacero detskych matracov. Poznate tuto znacku, resp kupovali ste od nich? Ceny su take okolo 70 eur takze relativne nizsie (starsiemu som kupovala za 200 ale to na odporucanie a je to standard 90x200). Chcem urcite tvrdsi matrac. Maju tam take, ze s kokosom a vraj antialergenne. Uprimne vobec sa v tom nevyznam a potrebujem daco co najskor objednat 🙂
Dakujem za pomoc.

weronika90
17. feb 2023

@alex2019 My sme akurát kupovali z tej značky už druhý. Prvý zatiaľ dcéra používa cca rok a je spokojná. Kupovala som jej taštičkovy s kokosom. A teraz druhej dcére tiež podobny.

alex2019
autor
18. feb 2023

@weronika90 a su dost tvrde? lebo toho sa bojim aby to nebolo makke..

alex2019
autor
18. feb 2023

@alex2019 a dakujem za info, urcite odtial objednam, nakolko inde som tento rozmer ani nevedela najst a potrebujem daco tento tyzden kupit kedze postielka je postavena ale neda sa pouzivat..

weronika90
18. feb 2023

@alex2019 Mne príde hlavne ten čo má staršia dvrdsi zo strany kde je kokos. Ale záleží aj ako je zložený. Lebo staršia ma zloženie pamäťová pena na tom kokos a látka. Mladšia teraz kokos a až na tom pamäťová pena. Len ten máme ešte krátko,tak neviem porovnať toľko ako bude tvrdosť po čase.

weronika90
18. feb 2023

@weronika90 Presne tieto dva majú. Ten Milan je tvrdší zo strany kde je kokos.

alex2019
autor
18. feb 2023

@weronika90 super, dakujem