Potrebovala by som kúpiť teenegerovi nový matrac.
Som z toho úplne zmätená pruzinove, pur pena, sendvičove...voľakedy som mala zo Segumu neboli lacné nejaké s kokosovým vnútrom.Viete mi poradiť aký by bol najvhodnejší?ide to do postele z IKEA na rošt chcela by som tvrdsi...v IKEA sme skúšali nepáčili sa mi.
Čo myslíte môže byť kvalitný matrac aj za 150-200 eur?
Našla som jednu firmu z Popradu len neviem ich v Ba vyskúšať a to ma brzdí obávam sa kúpiť matrac bez skúšania.Kde ste kupovali aký?
@mima1 a aké pur pena?
ja som kupovala pred polrokom 16 rocnemu pruzinovy-zakazkova vyroba. Je tazsi,ale prisposobili mi to na rost,ktory mal dost velke medzery.....je taky skor tvrdsi,syn je spokojny. Spi sa mu dobre. Praca vypada byt kvalitna. Vysoky je do 20 cm. tiez som strasne vela hladala po nete a nevedela som vybrat.
Nas sa myslim vola amalfi. Su penove tusim tri vrstvy len uz neviem ako sa vola ta pena lyocell ci take nieco. Detom sme nieco podobne davali
@vivincek veď čím viac čítam, tým horšie🙂
Materasso odporúčam. Slovenský vyrobok a veľa druhov na výber. Najlepšie skúsiť do predajne. A nie, podľa mňa kvalitný matrac do 200€ nekúpiš.
My sme teraz pol roka nazad menili v spalni. Kupili sme z materasso. A v piatok prisli aj pre deti tiez ta ista znacka