Dobry den,chcela by som sa informovat,ci mate nejake skusenosti s Matracom Dormeo (fresh prima),pre dieta?Alebo aky matrac by ste mi odporucili?Chceme kvalitny matrac za normalnu cenu(tzn.400 eur za maly matrac sa mi zda uz moc).Diky vopred..
@lubik87 tak som myslela ten klasicky rozmer 90,alebo 80x 190,200..takze s dormeom spokojnost?A ako dlho ho mate uz?
my sme pre dievčatá kupovali od slovenského výrobcu matratex a veľká spokojnosť 🙂
@zeytin a cenovo?Kolko ich uz mate?🙂
@sklenarova spokojný sme všetci 4 správame na Dormeo matracoch a cenovo je to dosť náročné :/ museli sme veľmi dlho zvažovať ...predtým sme mali penové zo studenej peny na Tom sa tiež fajn spalo ..ale sranda bola že týždeň Špania na Dormeo a boli rozlamany na cucky...potom sa telo poukladala kosti na správne miesta a už je to fajn ... chrbát neboli mňa ani muža ako.ich máme ...a malý.ma.plnohodnotnejsi spánok...ráno sa budí usmiaty do škôlky....ale myslím že sú aj iné varianty kvalitných matracov nemusí byť len Dormeo...nás to celé vyšlo so zľavou cez tisícku :/ mám na všetkých aj chrániče proti preteceniu ..by ma šľak.trafil až by ich precurali :D
@sklenarova a máme my s mužom rok a malý spáva na svojej pol roka.
@lubik87 dakujem krasne..hej vacsinou trva,kym si clovek zvykne na novy matrac,ale ked je tak tazke vybrat ten spravny..myslim,ze kazdy chce predat to svoje,preto sa pytam na skusenosti,lebo napr.aj na dormeo som uz pocula,ze to je len reklamny tah a tie matrace su o nicom..segra ma tiez dormeo,ale zatial len kratko,skor by ma zaujimalo po takych 5-8.rokoch ake su..ked uz clovek do toho investuje,ci to stoji zato..
@sklenarova ked hladáš radu,tak napíš sem
http://www.matracentrum.sk/faq/
dormeo ani nekomentujem radšej..
@dominika6 preco?Ja by som rada vedela nazor na dormeo od viacerych..teda ak mozem vediet..dik
@sklenarova no v nábytkoch majú tieto matrace ako odstrašujúci príklad,predraženého molitanu z teleshopingu nehovoriac o kvalite
čo viac dodať..
@dominika6 Diku
@sklenarova nekupuj malú posteľ zbytočná investícia....za 4 roky budeš meniť za normálnu.....kúp klasicky rozmer 90/200 kvalitnú matrac a máš na roky pokoj...my sme malému kúpili 160/200 posteľ lebo nás rád dotiahne k sebe do postele tak nech máme kam :P a Dormeo matrac máme 2+12 fresh supreme .a pokoj na roky rokúce 🙂