Máte skúsenosti s ochladzovačom vzduchu?

tinurinu
11. jún 2019

Ahojte, máte niektoré skúsenosť s ochladzovacom vzduchu? Klímu si momentálne dať nemôžeme takže toto by bolo jediné riešenie počas týchto horúčav. Nie je z neho veľmi vlhký vzduch? Ochladí ho naozaj? Máme troj mesačne bábätko a hlavne večer v spálni je horúco, je z toho nervózny. Neviem ako schladiť spálňu. Ďakujem

korunka1
11. jún 2019

Ak máš na mysli to čudo z tv reklamy, tak su to vyhodené peniaze

jaja23
11. jún 2019

@tinurinu ochladzovac z reklamy sme kúpili aj my, keď som bola tehotná. Boli sme ho hneď aj vrátiť. Nam to hrozne zvlhcovalo vzduch, až sa nedalo dýchať. Kúpili sme mobilnú klímu, ta bola ôk, akurát, že hučí hrozne. A malu izbu vychladila rýchlo, ale nedá sa pri nej fungovať veľmi, to skôr pustiť, odísť a keď prídeš, tak vypnúť. Tiež ten vývod z okna je nič moc. Ale prežili sme s ňou jedno leto. Teraz ideme dávať bezprievanovu klímu do jednej izby a do druhej dáme túto prenosnú. Uvidíme ako to bude.

renatka100
11. jún 2019

@tinurinu neodporucam, robi to vysoku vlhkost a moze napucat aj nabytok. My mame tiez prenosnu a lepsie ako nic. Hlavne ked varim zapnem a fuka. Ked odidem otvorim vsade dvere a fuci do celeho bytu. Je hlucna ale bezudrzbova a hlavne rychlo vychladi.

mircalla
11. jún 2019

Baby a kde ste kupili prenosnu, co to cca stoji?

kiara3
11. jún 2019

my sme tiež kupili asi 2tyzdne používali....hrôza neda sa s tym neochladi to tak izbu a strašne vlhky vzduch ostane....prenostnu klímu sme mali tiez strašne to huči...tiež chceme riešiť klímu...

renatka100
12. jún 2019

@mircalla na alze asi 300 eur minuly rok

mircalla
12. jún 2019

@renatka100 ďakujem

tiumen
12. jún 2019

Už by som nechcela ani zadarmo nejaký poondený ochladzovač.. Neochladí, len budete mať vlhký vzduch..

waggi
12. jún 2019

@tinurinu aj mňa zaujíma, tiež by sme si to chceli kúpiť, príšerné teplo máme v byte, otras :O

jaja23
12. jún 2019
tinurinu
autor
12. jún 2019

Ďakujem ,aj som si to myslela s tou vlhkosťou

adelakom12
4. jún 2020

och aka som rada, ze som to tu teraz nasla, u nas uz je na nevydrzanie horuco, lebo mame spalnu na zapad a vzdy ked pridem domov umieram - doslovne!!!! suchy vzduch otras teplo.. ale nemozeme si dat klimu a z prievanu ma boli hlava, tak som pozerala na google https://www.electronic-star.sk/Domacnost/Chlade... ochladzovace , ale ten gorenje, co vravela renatka vyssie tam nemaju, tak vezmem karlstejn.. skoda, ze nemozeme klimu vziat.. ale aspon usetrime no🙂 ten ochladzovac by mne aj pomohol, niekedy sa mi aj pusta krv z nosa, mne sa to stava zo sucheho vzduchu, mozno by mi to aj pomohlo.. juj vdaka za rady, ani o tom neviete a poradili ste mi .)

tinurinu
autor
4. jún 2020

@adelakom12 prečo nemôžete vziať klímu? My sme nakoniec kúpili klímu a je to najlepši spotrebič aký doma máme, hneď po práčke 😃

adelakom12
21. jún 2020

@tinurinu noo naposledy co sme mali klimu tak ma seklo v krku :D :D cize sa bojim uz ..

evek
7. jún 2021

@tinurinu dobrý deň prosím my mame ten istý problém. Mame trojmesačné bábätko a hrozné teplo v spálni. Momentálne 24. Ako ste to prosím vyriešili vy? Ďakujem

tinurinu
autor
8. jún 2021

@evek museli sme kúpiť mobilnú klímu. Ináč sme v byte nevedeli fungovať. Cez deň bola zapnutá v spálni a všade pootvarane dvere. Vychladila takmer celý 3izb.byt. Fakt nám veľmi pomohla počas horúcich dní.

evek
8. jún 2021

@tinurinu ďakujem

diadia92
21. jún 2021

@adelakom12 prosím vás ako ste spokojná s tým ochladzovačom Karlstejn? Ďakujem 😊