Mantinel zo Sinsay

tehotna40
27. jún 2022

Ahojte baby, mate niektorá tento mantinel zo sinsay ? Nieje tam v podstate nič o tom písané, sú tam nejaké šnúrky na upevnenie ? A co material ?
Ďakujem vám za každú odpoveď

tehotna40
autor
27. jún 2022
scacchi
27. jún 2022

@tehotna40 material je tam uvedeny

lilyianka
27. jún 2022

@tehotna40 pri týchto vrkococh pokiaľ viem šnúrky nebývajú. Skôr by som volila klasický mantinel, tento je nízky

scacchi
27. jún 2022
scacchi
27. jún 2022

@scacchi je to pekne ale riadna umelina ,neviem ci by som si to dala k babatku, ja mam z tchibo bavlneny "valec ",a som spokojna

nedockavka372
27. jún 2022

@tehotna40 ahoj, tiez nad tymto uvazujem, zatial mame z reserved (3m za 30€) pre syna, obj. pred 2 tyzdnami, je fajn, nezabera v posteli vela miesta a je nizky, ale nam staci, hlavne, ze si nebucha hlavu o postel v noci (cestuje po posteli) a snurky tam su take stuhy biele prevlečene cez vrkoč asi na 5 miestach 🙂 ak by neboli na tomto zo sinsay snurky kupila by som ruzove stuhy a priviazala o postielku takto 🙂 za tu cenu je to fajn kúpa ;)

veronika_sk000
27. jún 2022

@tehotna40 ja ho mam, snurky tam nie su a v pohode sa da prat, nie je taky mohutny, takze podla mna do postielky nepostacujuci, ale maly sa s nim rad hra 😂 v postielke mam mantinel klasicky plosny, ktory sa uvazuje a este tam mam aj tento a vyklada si nan nohy pocas spanku

tehotna40
autor
27. jún 2022

@nedockavka372 ahoj vedela by si mi sem suchnut link na ten co mate ?
My mame klasický šnúrkovy okolo celej postieľky ale taky sa svagrinej nepáči, chcem jej toto ako darček.

tehotna40
autor
27. jún 2022

@nedockavka372 a na výšku ma prosím koľko.