Ak bolo malinke babo postielka bola najvyssie a mantinel akurat od vysky hore po okraj poostielky
Teraz ak babo 7 mesacne sa uz zdviha dala som nizsie postielku a tym padom dole isiel aj mantinel cize az hore ku postielke mantinel nejde a ak nabo sa uz dviha nemotorne sa aj buchne o drevo postielky
Ako ste to riesili
Dakujem za rady
Pripadne tu v diskusiách sa spomína nejaký vysoký mantinel.
Nedávala som nič. Udrie sa ešte o horšie veci,ako o drevenú postieľku
Neriešila som. Ono keď sa začne stavať, bude padať kade tade. Moje dieťa už má odolnú hlavu voči takýmto nárazom, už ani nezaplace🤣 ale tie prve buchnutia plakal, aj som to chcela nejak riešiť no každý mi vravel ze dieťa sa musí naučiť padať atď.. Tak som neriešila a fskt sa naučil a zvykol si.
No nijako. Tak sa buchne. No a? Ved to nie je z betonu. Ked zacne chodit oblozis ho vankusmi alebo mu das aj helmu? Ja chapem, nikto sa nepotera rad ako babo padne a udrie si hlavku ale tym vsetkym sa uci.
No co - buchla sa, zapamatala si, ze musi byt opatrnejsia - o tom tie pady su 🙂
Nijak som to neriesila, tak sa buchla. Mantinel bol u nás najmä kvôli tomu ked sa otáča počas spania aby sa neudrela. Ja som teda malu zvacsa vybrala hneď ako sa dalo, ako cca 15mes sa vyklopila z postieľky von a udrela si hlavu a v tom momente išla postielka úplne preč.
Ak má vaše tendenciu sa obuchavat tam, tam napr deku prehodiť cez tie boky?