Máte? Alebo ako spia vaše bábätká? Môj má 6 m a vždy sa skrúca počas spánku. Neviem či dať mantinel ale2nie. Máme tyčky na postieľke a hocikedy mu dam vbehne ruka, noha, hlavu si tam pritlačí.. Viem že mantinel by v postieľke nemal byť ale ako riešiť toto s tými končatinami medzi tyčami? Dať mantinel? Ani nespí v posteli kvôli tomu.
Preco by nemal byt?
@juliacenc prečítaj si o tom
nemali sme, aj ked obcas tam visel na mrezi, nedala som
Ano, mame. Na malom kusku nie je a zrovna tam si trepne hlavu 🤦♀️
Mala som chvilu taky bezpecny dierkovany cez kt sa da dychat, ale syn sa on zakvacil krkom a nevedel ist dole lebo bol este malickya skoro sa "obesil" . Potom uz nemal nic. Pri malom som mala take male obdlzdniky co suchym zipsom pripevnis vzdy na 2 tycky postielky. Tak mu semtam trcala ruka ci noha..
Mali sme pri prvom synovi, pokym sa vdaka nemu nedostal von z postele a necapol na roh skrine tak ze si rozbil nos a stravili sme noc na pohotovosti. Potom som ho dala prec a nedala som ho ani dcere a ani druhemu synovi nedam. Dcera sa sice tiez bucha o tycky ale radsej take narazy akoby mala toez vyliezt z postele a zlomit si vaz.
Mantinel moze byt v pistielke. Ale nie kopec blbosti, hraciek, hniezdo, plno vankusov. Kludne si ho tam daj, ak chces
Má mantinel na väčšine postieľky, aj tak sa mu podarí nejak dostať pod neho či dať ruky nohy hlavu presne tam, kde nie je. Ale spokojne spí, aj keď sa zasekne, vyberie sa sám naspäť.
Viem, že je riziko udusenia, preto stále používam monitor. Ale väčšinou nie je natočený tvárou na mantinel, takže v pohode. Má 7.5 mesiaca.
Ale čoskoro dám preč.
Kvoli bezpecnosti pouzivam mantinel, ktory je v jednom kuse aj popod matrac. Takze sa nema dieta kde pridusit.
My sme pri staršom museli mat, ako sa točil trieskal si hlavu o tie tyčky na čo sa budil a plakal, čiže mantinel pekne musel ísť.
Máme taký priedušný mantinel, najlepšie riešenie proti búchaniu a vypadávaniu cumlov 😁
Dik
mame mantinel od narodenia, teraz ma konkretne vankusovy, inak by si stale buchal hlavu, nohy a pod. ked v noci cestuje, obcas sa aj posadi a smari dolu