Ahojte 🙂
Prerábame v staršom dome detskú izbu detičkám, jedna sa o väčšiu miestnosť, súčasťou ktorej je aj umývadlo. Rozmýšľame, či ho teda odstrániť alebo ponechať, či by tam mohlo mať nejaké využitie. Teda, ja som za odstránenie celého prívodu vody do miestnosti, chcem sa akurát uistiť, či robím správne. Asi áno, však? 🙂
Ďakujem.
Urcite ano. Uz vidim ako by mi tam dieta hlavu otrepalo.
Umývadlo aj všetko preč a nechať len v stene základ na vodu ak by sa v budúcnosti izba prerabala na iné využitie.
MOja kamoska mala detsku s umyvadlom, bolo na takom podiu v rohu izby, akoby vycelenene. Ona bola z toho nadsena aj kamosky sme jej ho zavideli. Mala tam svoju kozmetiku, make up, velke zrkadlo... do rodinnej kupelne chodila iba na sprchu.
@simsalabim asi to závisí aj od veku dieťaťa, môj 2 ročný by vytopil celú bytovku, keby ma umývadlo v izbičke 😃😃
Ja by som to tiež dala preč.
@bolarazjedna ved to je najmenej to umyvadlo na urcitu dobu znefunkcnit.
Jednoznačne. Keby moji chlapci mali v izbe prístup k vode, tak konečná. Áno, boli by konečne v izbe potichu a spolu, ale asi by som to mohla premeniť na bazén, nie izbu 😀
vodu by som zakryla, aby ju nebolo vidno, ale ak by ste niekedy prerábali a chceli tam niečo ié, tak aby sa to dalo potom využiť. Len aby ste vedeli, že kde to je. ( skryť pod omietku. Ale v detskej by som umývadlo nenechávala, nepôsobilo by to dobre.