Ahojte maminy aké máte skúsenosti s kuchyňou s vysokým leskom? Ako sa Vám udržuje prípadne čo používate. Zvolili by ste si znovu taký materiál alebo už NIKDY VIAC?
My mame bielu lesklu celu a nemenila by som.Svedska handra len vo vode namocena,vyzmychana pretrem a ziadna smuha.na byte ma mama bielu matnu a nikdy viac.vsetky kvapky vody spina vidno viac a ked to chce pretret vidno smuhy po handre.za mna biela ok.a spinu tak ci tak treba utret z kazdej farby
Ja mám bielu lesklú a olivovo zelenú lesklú a super údržba. Presne ako píšu vyššie, švédska utierka alebo papierová navlhčená clinom.
Ja mám bielu leskú a najlepšia voľba. Fakt najľahšia údržba,iba pretrieť švedskou handrou.
Ja m biely lesk a údržba super. Nevidno tapky ,šmuhy ani nič a pretieram len vlhkou handričkou a potom nasucho.
A mate cisto bielu ci kombinacie? Ja chcem bielu lusklu so sivou lesklou a dtevo dosku a zastenu v tej istej farbe ako prac.dosku..aby biela nebola prilis sterilna🤔nemate niekto podobnu kombinaciu? Cim viac moznosti , tym tazsie vybrat🙈
Uvažujem o novej...recenzie mi urcite pomozu...A co mate pod linkou? Kachlicky, sklo, dosku??
@ovaaa ja dosku,rodičia sklo. Závisí aký dáš dekor dosky a čo by ti tam viac šlo. Ja mám dekor ako betón a pôsobí to dobre,volila som dosku,lebo sa mi tam stretávali v jednom mieste 3materialy-
siva dlažba, betónová doska a Nórska borovica na dverach ..ak by tam bolo ešte sklo už by toho bolo veľa,a ja mám kuchyňu aj mimo obývačku. Rodičia to majú spojené a sklo pôsobí luxusne. Na údržbu je to jedno,lebo aj na doske z boku vidno ak je na nej niečo pofrckane...farebné sklo výjde viac.
Inak ak chcete kludne dajte foto...
Ja mám tiež bielu lesklú už tretí rok a ani raz som túto voľbu neolutovala ❤️👍.
Ja mam vanilku vysoky lesk a super. Mam kachlicky nakolko ked sme robili kuchynu zasteny boli v plienkach resp sme ani nevedeli ze sa da dat. Urcite by sme dali zastenu.
Ja mam bielu lesklu s ciernou prac.doskou a ciernou zastenou....parada...nelutujem...umyjem hubkou a kvapkou jari a poutieram do sucha...
mna kazdy od bielej lesklej odhovaral, ale bolo to napokon to najlepsie, co som si mohla vybrat. biela leskla linka je super volba 🙂
biela vysoky lesk, zafrezovane uchytky, siva zastena, doska farba beton sa vola,za mna top kombinacia, na ktorej nic nevidno.
V živote by som nedala lesklú linku a potom tráviť v kuchyni pol dňa umývaním a čistením 🙃.
@mischell0110 nie je matná ako matná. Sú rôzne matné povrchy, s rôznou zrnitosťou. Ja mám matnú bielu v kombinácii so svetlým jaseňom a v pohode.
Krááásna a jednoduchá
Mám pol roka kompletne bielu linku vo vysokom lesku (striekaná fólia, nie lepená) a ako zástenú čierne sklo. Nemenila by som a som na 1000% spokojná. Zástena je občas mrcha a treba ju poriadne pretierať ale inak údržba minimálna.
My mame cierno bielu s vysokym leskom. Samotna linka v pohode. Na ciernej vidiet hned ked je na nej prach alebo spina. Na bielej to tak nieje vidiet...najhorsia je zastena 😊😊 ta je tiez ciernej lesklej farby a byva stale doprskana ci z varenia alebo z drezu. Cize treba stale udrziavat. Ja ju umyjem obycajnou vodou s jarou a poutieram papierovou utierkou dosucha. Zaberie to ani nie 15 minut a je krasna leskla...tato kombinacia je narocnejsia na udrzbu ale nemenila by som nikdy 😀😀😆 je krasna, stylova a nadcasova 😉😉😉