Kreslo z koženky do detskej izby

liliana363
3. dec 2020

Ahojte, chcem sa opytat, dcera potrebuje nove kancelarske kreslo do izby. Sedava na nom denne, píše ulohy,... .Stol ma vedla radiatora, slnko by nan priamo nesvietilo,
Toto sa jej páčilo, je ale z koženky, vydrži to nieco? ci skoda kupovat.

mata1001
3. dec 2020

Škoda peňazi...vydržímax 5rokov...z koženky nechcem uz nič...

sissy27
3. dec 2020

@mata1001 5 rokov? to by bolo super... ale z mojich skúseností vydržia tieto veci max 2 roky, hlavne teda stoličky, ktoré sú namáhané. @liliana363 slnko a radiátor tomu ublížia najmenej, ale denne na tom bude sedieť, vrtieť sa, šúchať... okrem toho mi príde skôr ako imidžovka na občasné sedenie, nie ako pohodlné kreslo k písaciemu stolu.

kasyra
3. dec 2020

jo mozem suhlasit, dlho to nevydrzi a este ked na tom bude denne sediet a viac hodin. My mame postel, ma 4 roky a uz je popraskana, sedacku mame tiez a ta je uz uplne zdemolovana 🙂

katulienkax
3. dec 2020

fuj kozenku uz nikdy radsej peknu latkovu

simca06022011
3. dec 2020

prisaham ze taktuo diskusiu som tu uz videla v poslednych tyzdnoch este aj s rovnakou stolickou :D
Nie, dcere kup riadnu ergonomicku stolicku na sedenie, ak tot eda nebude sluzit iba na odkladanie veci...
Kozenka vydrzi podla pouzitia a starostlivosti. Ak toto zafixkujete, alebo popisete perom, tak to tazko umyjete... velmi tazko.

liliana363
autor
3. dec 2020

@simca06022011 tu diskusiu som naozaj nepostrehla. Ale dakujem za vsetky odpovede, kupime latkovu. Nemam doma nic z kozenky, tak preto som sa pytala. Ona hodne casu travi pri stole, ci uz robi veci do skoly, alebo nieco vyraba.

ivkazba
3. dec 2020

@liliana363 ergonomickú stoličku, toto nie je vhodné na dlhšie sedenie a už vôbec nie pre dieťa, bez ohľadu na materiál.

simca06022011
3. dec 2020

@liliana363 su aj take stolicky kde sa ten potah latkovy da oprat... moja ma taku. Ale neveim ake ergonomicke su teraz v ponuke, treba pozreit. AJ rozmery su dost dolezite, nie len material.

mata1001
3. dec 2020

@sissy27 my sme mali sedacku latka +kozenka a vydrzala 5rokov. Kuchynske stolicky vyuzivane denne vydrzali nepopraskane 6rokov...