Kedy odstrániť jednu stenu z postieľky?

28. mar 2023

Kedy asi je to už bezpečné odstrániť? Mam na mysli klasicku postieľku 120x60
A nie, riešenie nieje dat si dieta k sebe do postele- od narodenia spi same vo svojej postieľke, ale uvažujem že kedy už preč tu jednu stenu. Dakujem pekne

andreatytler
28. mar 2023

Vravia ze vtedy ked sa dieta nauci stat, lozit alebo chodit. Podla toho aka je konstrukcia tej bocnice, ci tam ma dieta kam dat nohu a pouzit to ako schodik. Vela deti su rodeni akrobati a prelezu vsetko a tak je lepsie neriskovat uraz, ale ju zlozit. Potom ale je riziko ze z postielky vypadne. To je ale ovela mensia vyska. My me dali pred postielku na zem penove stvorce na par mesiacov kym sa naucil, ze sa nemoze v spanku kotulat ako bol doteraz nauceny.

x_mery_x
28. mar 2023

Kamoska ma dole a maly ma 1,5r, nas maly spal do 3 rokov v postielke a iba tie 3 palicky mal z nej vybrane.

gypsomilka
28. mar 2023

My sme mali celu jednu stranu dole. Postielku som mala prisunutu k nasej manzelskej. Bola tak od narodenia.

tinkavvv
28. mar 2023

Podla toho preco ju potrebujes odstranit? Ved ked tam spi v pohode, tak ju tam nechaj 🙂

gabika42252
28. mar 2023

My sme dali našej dole na 16m, ale mali sme k nej aj nízku bocnicu. I tak v nej nevydrzala dlhšie ako pol roka a isla do velkej postele