Prosím vás kde ste kupovali detske izby? Nábytok,postel,skrinu. Najradsej by som chcela kupit komplet vsetko v jednom obchode.
@nikuska202_2 ikea
@cocolino234 V Tempe sme aj my kupovali. Pacila sa mi ponuka a aj dostupnost z pohladu cien a doviezli nam to domov, takze uplna parada 🙂
@nikuska202_2 najlepšie je kupovať v neutrálnych farbách, nech ten nábytok slúži dlhé roky, nech to nie je záležitosť len na pár rokov 🙂
Lebo mám kamošku, čo najskôr strašne detsky všetko zariadila a ani sa nenazdala a museli všetko meniť, lebo malá im tak rýchlo vyrástla a už nechcela ružovú 🙂
@sadkoni presne tak chcem aj ja do neutralu bez detskych obrazkov
detskapostel
Mame skoro celu tuto zostavu.je to polska kvalita ale za malo penazi vela muziky.mala to este s farbickami trochu popisala s hrackami ohrkala po posteli skace takze potom lahko dokupime par bielych dielikov na vymenu.ma ju od 3 rokov ziadny mickey ani mackovia zvieratlka a podobne blbiny cista biela velmi dobre sa kombinovala sive zavesy ruzove boxy na hracky zaclonky doruzova..
@nikuska202_2 vyskúšaj pozrieť napríklad angel nábytok v tempe kondela, to je pekné, jednoduché, nadčasové, podľa mňa takýto odtieň, že niečo do biela tým sa nedá vôbec nič pokaziť, práve naopak 🙂 A potom už sa to dokombinuje ako len budeš chcieť 🙂 Alebo teda díte 🙂
Nerozmyslali ste nad nabytkom na mieru?ak ano kludne ma kontaktujte
Ja som hľadala inšpiráciu po nete tiež, našla som nejaké stránky kde predávajú krásny nábytok pre maličké deti. Rozmýšľam nad jeho kúpou.
Nám sa osvedčila stránka Lusy 🙂 popri nakupovaní nábytku pre malú sa našlo ešte kopec iných vecí :D
Na drevko.sk